Fri, Sep 03 | Livet-er

Workshop - De 12 chakraer

På denne weekend-workshop arbejder vi med at lade energien i de enkelte chakraer folder sig ud, så vi igennem forbindelsen i energien, begynder at bruge de kvaliteter som det enkelte chakra tilbyder os.

Tid & sted

Sep 03, 5:30 PM – Sep 05, 4:00 PM
Livet-er, Hestehaven 5 2 tv, 2500 Valby

Om begivenheden

På denne weekend-workshop arbejder vi med at skabe bevidsthed om vores 12 chakraer og bliver i stand til at hjælpe os selv til at åbne for yderligere energetiske vibrationer, der bringer os tættere på vores sjælelige del. 

Når vi åbent tager imod den energi, der tilbydes os, skaber vi naturlige åbninger i os selv og andre, og vores påvirkning til- og fra Gaia bliver styrket ind i sammenhængens kraft, således at vi er med til at skabe yderligere fremdrift i opvågningen af menneskeheden.

Igennem kanaliserede beskeder og meditationer vil du:

  • få viden om hvert enkelt chakras farve, placering, hvilke kvaliteter det enkelte chakra repræsenterer og hvordan du kan bruge kvaliteterne i din hverdag
  • arbejde med at tillade, at energien i de enkelte chakraer åbner sig og folder sig ud, så vi hver især kan forbinde os til energien
  • afbalancere energierne i de enkelte chakraer​

Vi vil igennem Stargate-energien aktivere den blue print chakraenergi der ligger latent i dig. Og mestre og andre lysvæsener vil komme tilstede i det energetiske felt, og skabe bevidsthed om hvordan energierne i de enkelte chakraer kan gavne os i vores egen opvågning. 

Weekenden indeholder:

·  en meditation for hvert enkelt chakra

·  forening af krop og ånd igennem balancering af jordstjerne- og sjælsstjerne chakraerne 

·  styrkelse af egen sandhed igennem balancering af hjerte- hals- og pandechakraet

Vi vil i løbet af weekenden dele de oplevelser, som vi hver især har haft under meditationerne. 

Der vil, inden vi går i gang - og i løbet af hele weekenden, være mulighed for at melde ind til gruppen, om man ønsker at være i indre stilhed i pauserne.

Det praktiske

Mødested: Hestehaven 5 2tv, 2500 Valby

Tidspunkt: 

fredag den 3. september fra kl. 18:30 til ca. 21:15

lørdag den 4. september fra kl. 10:00 til 17:00 

søndag den 5. september fra kl. 9:00 til 16:00

Pris: 2.200 kr. der betales senest 1 måneder før kursus start

Hvis du tilmelder dig før 15.07.2021 har du mulighed for at opdele din betaling over to måneder. 

Tilmelding er bindende 1 uge før kursus start.

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at klikke på knappen: "Tilmeld". Herefter vil jeg kontakte dig og fortælle, om der er plads.

Du kan også skrive til mig på SMS til 26363768 eller til grete.elfrida@gmail.com.

Betaling via mobilpay på 26363768 eller via kontooverførsel på reg.nr. 5370 konto 0000376458.

Der er plads til 8 deltagere.

Du skal selv sørge for frokost. Brugsen ligger lige i nærheden og der findes flere steder hvor man kan købe bagels, pizza mv, alternativt er der plads i købeskabet til madpakken. 

Frokostpausen er på en time

Der vil være kaffe, the, vand og lidt sødt.

Tag sutsko eller varme sokker og en tyk trøje med, da man godt kan blive lidt kuldskær af arbejdet.

Information fra Kuthumi om arbejdet med de 12 chakraer

Kære sjæl - du som føler dig tiltrukket af dette.

Vi hilser dig velkommen ind i dette smukke energetiske arbejde med dig selv og hele den energetiske forandring, som jeres smukke klode er midt i. 

​Når der åbnes for disse energier i det enkelte menneske, er det fordi tiden er inde til, at nye tiltag kan åbnes på jeres klode. 

I står i en tid, hvor I, som forgangsmænd, har brug for al den støtte og hjælp, I kan få, og vi er her for at hjælpe. 

Du vil, i dit arbejde med de 12 chakraer, komme til at føle både op- og nedture. Meget skal renses ud, for at energien kan få plads, og i de perioder hvor du renser og forløser, vil det ikke kunne undgås, at du møder træthed og til tider opgivenhed. Men en anden del af dig vågner, og denne del skubber dig blidt fremad. Denne anden del er din opvågning og din udvidelse af din energistruktur, som ønsker forandringen, også selv om det til tider kan være hårdt. 

Denne workshop, som tilbydes, er en støtte og en hjælp til dig, så processen, hvor du genaktiverer dig selv og vågner til en dybere forståelse af altet, bliver mere blid og gør forandringerne lettere at komme igennem. 

​Vi vil arbejde med hver enkelt deltager individuelt og skabe åbning og balance i din energistruktur. Vi vil blidt vække dele af din dna-struktur til live, så du efterfølgende vibrerer på en højere frekvens.

​Nye muligheder og kompetencer vil kunne følge i strømmen af denne workshop, og vi vil følge og hjælpe dig i den udvikling, du går igennem efterfølgende. 

Workshoppen er en form for kickstart af ændring i dit energetiske afsæt, så balanceringen i dine 12 chakraer vil begynde at tilpasse sig, der hvor du er i dit liv. Med det mener vi, at energien i dine chakraer - efter afbalanceringen - vil støtte dig i din fremtidige udvikling, og vil hjælpe med at forløse og slippe det, som blokerer for, at din videre opvågning kan tage fart. 

​På en måde kan man sige, at gamle handlemønstre og energetiske ophobninger i din krop og i din energi bremser dig - som store sten på vejen vil bremse en bil - men balanceringen, som aktiveres i dine 12 chakraer, vil fjerne de sten fra din indre vej, som er klar til at blive fjernet.

​Vi er med dig hele vejen i dette arbejde, og vi beder dig om at kalde på os og om at bede os om vejledning og hjælp. Vær åben, over for de signaler vi sender dig i din proces, og tag imod vores hjælp.

​Hjælp som ofte kommer fra en anden kant, end du havde forventet, dette fordi den menneskelige hjerne ikke forstår sammenhængens kraft i altets struktur.

Det arbejde du siger ja til, når du vælger aktivt at gå ind i afbalanceringen og åbningen af dine 12 chakraer, vil bringe dig tættere på forståelsen af denne sammenhængskraft, og jo mere du forstår, jo lettere bliver det for dig at leve sjælens perspektiv ud på denne klode. 

​Du er langt mere sjæl, energi og kærlighed end du er fysisk menneske, og dit arbejde med de 12 chakraer vil vise dig vejen til forståelse af dette.

​I kærlighed og dyb respekt for din gang på jorden Kuthumi

Del denne begivenhed

© 2018 Livet er - Design af Liselotte Østerby

  • Hvid Instagram Icon
  • denessentielleflamme