Sten som åbner for at se helheden

Stenens arbejde kanaliseret fra Kuthumi

Denne sten er skabt af energi fra mange forskellige ”kilder”, og dog er alle disse kilder udsprunget af en og samme kilde.

Vi kommer med denne energi i et samlet hele for at skabe forståelse for helheden - for altet.

Denne energi vil åbne for din forståelse for, at alt er forbundet, og alt er i berøring med hinanden.

Alt hvad vi gør påvirker alt, og alt hvad mennesket gør påvirker også alt.

Der er derfor det er så vigtigt, at I begynder at se helheden og forstår, at hvis det enkelte individ udfører en handling, tænker en tanke, føleler en følelse, så påvirker det helheden.

 

En klog mand har engang sagt, at med dine handlinger skaber du dine forandringer, og det er rigtigt på mange planer, og vi vil gerne tilføje, at med dine handlinger skaber du også andres virkelighed, andres oplevelser og andres verden.

 

Forbundetheden er så dyb på det energetiske plan, at du absolut intet kan foretage, uden at det har effekt et andet sted i energien.

 

Når du som menneske vågner ind i denne visdom - om at vi alle er et - vil du samtidig åbne for mere kærlighed og mere medfølelse, og du vil opleve et liv i mere balance med det, som betyder noget for helheden. For dette kommer helt af sig selv, da du vil føle helt inde i dit inderste, hvad som gør forandringen for dig og for helheden.

 

Denne sten vil hjælpe dig med at se og med at vågne til denne indsigt

Den vil åbne for dybere lag i dit inderste, så forbundetheden træder tyderigere frem i alle dine handlinger.

Den vil vise dig retningen på de ydre og de indre planer, og den vil få dig til at se konsekvenserne af alle handlinger. Både dine egne og andres og på alle niveauer på skalaen for ”negativ” til ”positiv” effekt.

Vi siger det på denne måde, for at du forstår. Men vi ønsker også, at du forstår, at der ikke findes positiv og negativ, der findes kun er, og igennem er vil du forstå, at foretager du en handling som i jeres verden er negativ, vil er blive påvirket mod det I kalder mørket, og foretager du en positiv handling, vil er blive påvirket mod det I kalder lyset.

 

Hvad er så mørke og lys?

Det er den evige ”kamp” om at flytte kloden videre ind i højere bevidste områder eller at lade kloden forblive i dette eller tidligere stadier. Det er altets konstante arbejde med at bringe bevidsthed ind i kloden, og ind i de mennesker som lever på denne klode – Det er arbejdet med at løfte denne klode ind i nye bevidsthedsniveauer, så denne klode bliver i stand til at vise vejen for andre kloder, hvor det igen er sjæle som fødes ind i disse nye kloder og ind i nyt arbejde med at vise vejen for den næste og den næste og den næste.

Det er et uendeligt arbejde for der fødes hele tiden nyt, og hver klode udvikler sig på sin måde. For jer mennesker på kloden jorden, har det været en kamp om lys og mørke og er det stadig. Men I ser at mørket mindskes, og lyset træder mere frem. For lys er lig med kærlighed og medfølelse og mørke er lig med magt, begær, følelsesløshed og frygt.

Disse to sider lever side om side i alle jordiske mennesker. Men det bliver mere og mere klart for mennesket, at det lyse, kærlighedens og medfølelsens side, tager mere og mere over, og med det baner I vejen til nyt.