Sten til at skabe ro, balance, klarhed og indsigt

IMG_0030.jpg

Stenens arbejde kanaliseret fra Plejaderne

Kære ven

At bære denne sten vil klare dine tanker og blæse bekymringer væk. Den kan være med til at skabe et mere stabilt tankemønster hos dig, og den kan hjælpe dig med at finde balance i dit liv, de steder hvor du føler at bekymringer og problemer hober sig på.

Den er kodet med det, vi i daglig tale vil kalde engleenergi, og denne energi vil stabilisere dine tanker, dine følelser og din tro på, at det du møder i livet nok skal løse sig.

Den er skabt af os i samarbejde med englene Metatron og Kuthumi og den blandes i et forhold som gør, at du vil åbne dig for mere indsigt og forståelse af, hvad du er i stand til bag ved alle disse tanker, bekymringer og usikkerheder, som du i dagligdagen mærker, når du ikke er i din egen balance og i din egen kerne.

 

Den er til dig, som har brug for at være mere tilstede i et afklaret univers, hvor du kan se igennem dine tanker og dine følelser, og den vil støtte dig i din hverdags storme, som rammer dig. Storme som rammer alle mennesker ind imellem, og det er i de perioder, hvor du føler, at du bliver ramt af stormen, at du kan bære denne sten for herigennem at få mere ro, mere lys og mere indsigt ind i dit liv, så du derigennem kan bevæge dig mere i balance igennem livets til tider urolige vande.

 

God fornøjelse min ven med et liv i mere klarhed og med mere glæde, for ser du, når tankerne falder til ro, og sindet slapper af, kommer glæden naturligt tilstede i dit liv. Og når glæden indfinder sig, bliver livet på en eller anden måde mere let at leve, og med det kommer roen og troen på, at det hele nok skal løse sig.

Universet og energierne finder altid en vej ud af udfordringerne, og kære ven, det er præcist det, som skal til for at vokse som menneske, som sjæl og som individ i universets storslåethed.

For du er storslået, og det vil vise sig for dig, efterhånden som dit sind falder til ro.

Lad dig ”tage” af stenens energi, og lad dig føre ind i mere klarhed, og lad stenen vise dig vejen hjem, til den du i virkeligheden er.