Workshop de 12 chakra

Jeg har igennem længere tid modtaget information om de 12 chakraer og deres betydning. 

Jeg er blidt blevet puffet til for at brede denne viden ud på en måde hvor jeg fortæller lidt og resten opleves igennem den energi det enkelte chakra rummer. 

På workshoppen kommer vi til at arbejde med alle 12 chakraer igennem kanaliseret energi og meditativ tilstand som energien vil lede os ind i. ​

Vi arbejder med de 6 nederest chakraer lørdag og de 6 øverste søndag.

For hvert enkelt chakra vil der være en:

  • kort gennemgang af farve, placering og hvilken energi kvaliteter vi kan hente fra dette chakra

  • åbning for at du "mærker" farven i chakraet og den energi det repræsenterer

  • afbalancering og åbning til chakraets kvaliteter

Søndagen afsluttes med at vi forbinder og balancerer alle 12 chakraer ind i vores egen energistruktur, så du får mulighed for selv at arbejde videre med de enkelte chakraer.

Vi skaber i fælleskab en tryg ramme, hvorfra vi bevæger os ind i energien og der vil undervejs være plads til at dele dine oplevelser.

At dele de fornemmelser og følelser, der opstår undervejs, bringer oplevelsen ind i dagsbevidstheden, og hjælper dig til at integrere det energien åbner for.

Du vil modtage alle kanaliserede lydfiler fra workshoppen

 

Information fra Kuthumi om arbejdet med de 12 chakra

Kære sjæl - du som føler dig tiltrukket af dette.

Vi hilser dig velkommen ind i dette smukke energetiske arbejde med dig selv og hele den energetiske forandring som jeres smukke klode er midt i. 

Nåer der åbnes for disse energier i det enkelte menneske, er det fordi tiden er inde til at nye tiltag kan åbnes på jeres klode. 

I står i en tid hvor I, som forgangsmænd, har brug for alt den støtte pg hjælp I kan få, og vi er her for at hjælpe. 

Du vil i dit arbejde med de 12 chakraer komme til at at føle både op- og ned ture. Meget skal renses ud for at energien kan få plads, og i de perioder hvor du renser og forløser vil det ikke kunne undgås ,at du møder træthed og til tider opgivenhed. Men en anden del af dig vågner, og denne del skubber dig blidt frem. Denne anden del er din opvågning, og din udvidelse af din energistruktur som ønsker forandringen, også selv om det til tider kan være hårdt. 

 

Denne workshop som tilbydes er en støtte og en hjælp til dig så processen hvor du genaktiverer dig selv og vågner til en dybere forståelse af altet bliver mere blid og lettere at komme igennem. 

Vi vil arbejde med hver enkelt deltager individuelt og skabe åbning og balance i din energistruktur. Vi vil blidt vække dele af din dna struktur til live så du efterfølgende vibrerer på en højere frekvens.

Nye muligheder og kompetencer vil kunne følge i strømmen af denne workshop og vi vil følge og hjælpe dig i den udvikling du går igennem efterfølgende. 

Workshoppen er en form for kickstart af ændring i dit energetiske afsæt, så balanceringen i dine 12 chakraer vil begynde at tilpasse sig der hvor du er i dit liv. Med det mener vi ,at energien i dine chakraer efter afbalanceringen vil støtte dig i din fremtidige udvikling, og vil hjælpe med at forløse og slippe det som blokerer for at din videre opvågning kan tage fart. 

På en måde kan man sige at gamle handlemønstre og energetiske ophobninger i din krop og i din energi bremser dig, som store sten på vejen vil bremse en bil, og balanceringen som aktiveres i dine 12 chakraer vil fjerne de sten fra din indre vej der er klar til at blive fjernet.

Vi er med dig hele vejen i dette arbejde, og vi beder dig om at kalde på os og om at bede os om vejledning og hjælp. Vær åbne over for de signaler vi sender dig i din proces og tag imod vores hjælp.

Hjælp som ofte kommer fra en anden kant end du havde forventet, dette fordi den menneskelige hjerne ikke forstår sammenhængens kraft i altets struktur.

Det arbejde du siger ja til, når du vælger aktivt at gå ind i afbalanceringen og åbningen af dine 12 chakraer vil bringe dig tættere på forståelsen af denne sammenhængskraft ,og jo mere du forstår jo lettere bliver det for dig at leve sjælens perspektiv ud på denne klode. 

Du er langt mere sjæl, energi og kærlighed end du er fysisk menneske og dit arbejde med de 12 chakraer vil vise dig vejen til forståelse af dette.

I kærlighed og dyb respekt for din gang på jorden Kuthumi

 

Praktisk information

Workshoppen afholdes:

Den 

Den

 

Mødested: Carl Jacobsensvej 14 S 1 mf, 2500 Valby

 

Pris 1.800 kr.

I prisen er inkluderet kaffe, the og lidt sødt

Der er plads til 10  deltagere

© 2018 Livet er - Design af Liselotte Østerby

  • Hvid Instagram Icon
  • denessentielleflamme