Sten til at afhjælpe uro og stress

IMG_0868.JPG

Stenens arbejde kanaliseret fra en vifte af Mestre og Ærkeengle som alle ønsker at være en del af denne healingsproces

 

 

Kom til os du smukke sjæl. Kom til os og lad os lindre din smerte, din uro, din afmagt.

Denne uoverskuelighed, denne umenneskelige belastning du bærer, lad os hjælpe dig med at bære den.

 

Åben dit hjerte for os, og byd os indenfor med denne sten på dig, og vi vil tage byrden af dine skuldre og heale og trøste dig. 

Vi vil hjælpe dig ud af dit tankemylder, din ubeslutsomhed eller nogle af de andre områder, der er skabt af en eller flere situationer, som du ikke selv har ønsket, men som er landet i dit skød, og som du bærer i øjeblikket.

 

Kære ven 

Vi kommer til dig nu, fordi du har kaldt.

Vi  kommer til dig, fordi denne situation, og det du føler, ikke tjener dig, og fordi du har brug for en støttende hånd i ryggen, og et skulderklap om at du er lige, som du skal være, samt en skulder at græde ud ved.

 

Lad os hjælpe dig kære. Bær´ denne sten nat og dag, og vi vil være hos dig og hjælpe dig igennem det, du kæmper med i øjeblikket.

Vi vil tilføre dig indsigt i, hvad det er som sker i dig, og vi vil støtte dig og blidt forløse de følelsesmæssige og fysiske områder i dig, som er blevet skadet og såret. Vi åbner ind til den del af dig, der forstår, hvad der sker med dig i øjeblikket, på en måde så du vågner og forstår, hvorfor du er landet her.

Og vi vil give dig den balance, du har brug for for at pleje dig selv og komme til kræfter.

 

Styrken i at sige fra, række ud efter hjælp, eller give efter for det som må ske, er nogle af de områder, som vi tilfører dig. Og vi vil give dig kærlig styrke, til at være i det der sker, så du kommer til at føle, at du igen har ”styr” på situationen og på dit liv.

 

Vi vil være hos dig nat og dag, og vi vil i dine drømme hjælpe dig med at give slip på bekymringerne og anstrengtheden og finde ro i det som sker, på en måde så du åbner ind til lyset i dig selv, og den styrke dette har.

 

At være i situationer i livet hvor der er ubalance og uro af den ene eller den anden slags, vil ikke kunne undgås i det menneskelige liv, da det er en del af læringsprocessen, men det kan tackles på mange måder. 

Og den måde, som vi vil vise dig her og give dig mulighed for at integrere, er måden hvor du tager vare på dig selv, hvor du kærligt og nænsomt kigger på det, som sker i dit liv med kærlighed og medfølelse, og hvor du igennem denne kærlighed til dig selv åbner for de lag i dig selv, hvor din egen healings- og forløsningsproces ligger.

 

På en blid og nænsom måde vil de områder i dig, som har tilladt dette som er sket i dit liv, blive styrket, og du vil blive i stand til at stå stærkt og kærligt op for dig selv, så du ikke mere lander i disse situationer, hvor du næsten bliver revet midt over og trukket væk, fra den du i virkeligheden er.

 

Lad dig guide af stenen, og af os som holder denne energi som lægges i denne sten. Lad stenen give dig den ro og balance, som du har brug for, og lad os åbne ind til de dele af dig der tillader healing og forløsning.

 

I kærlighed til dig fra denne vifte af Mestre og Ærkeengle

Sandalfon, Kuthumi, Saint Germain, Moder Maria, Ærkeenglen Michael, Ærkeenglen Rafael, Sananda med flere