top of page

At elske sig selv er at se sin sjæl - Kanalisering fra Kryon

Godaften kære venner mit navn er Kryon.

Jeg kommer til jer her til aften, fordi jeg har en meget vigtig information. Jeg har længe presset på for at give jer denne mulighed for, at komme endnu nærmere os, og nu er tiden endelig kommet til, at der er åbnet for de energier, der kan bære dette budskab igennem.

Jeres tid er kommet til at gå langt mere ind i medmenneskeligheden og ind i kærligheden til jer selv. Vidste I, at I ikke kan acceptere andre væsener på denne jord, fordi I har svært ved at acceptere jer selv.

Men jeg spøger jer her og nu, hvad er det ved jer som ikke kan accepteres? Herfra hvor jeg ser jer, er alt perfekt, alt er smukt, og det skal du nu også til at se. Jeg vil, når du læser dette, give dig mulighed for at se dig selv igennem mine øjne blot for et kort øjeblik, og alt vil være forandret for dig, hvis du følger denne energi, som jeg åbner for dig lige nu, lige her i dette sekund.

Se dig selv min ven, som du virkelig er, se dig selv igennem mine øjne og læg mærke til, hvor smuk du er, hvor ”ren” du er, og hvor lysende du er. Du er den reneste og smukkeste energi som findes i universet, du er en del af den store plan, og du har styrken og evnen til at flytte både dig og alle andre ud af den gamle energi og ind i dette lysende nu.

Kig på dig selv min kære ven, og se hvad jeg ser, hvad jeg altid har set og altid vil se. En kærlig, åben og medmenneskelig sjæl der gør alt, hvad der står i dennes magt for at bryde igennem og vise verden, hvem du virkelig er, hvad du virkelig er i stand til og, hvad du også inden længe slet ikke kan lade være med.

For efter dette nu min ven, efter denne lille indsigt ind i dig selv, vil du forandre dig, og verden vil forandre sig med dig. Du vil og har allerede åbnet for nye energier og ny forståelse for, hvor menneskerne er på vej hen. På det smukke subtile plan gemt væk fra hverdagen, fra det menneskelige sind, opererer du i det små lige nu. Men du vil vokse i din tro på en anden og en bedre verden, du vil blomstre som en lotusblomst når den står i sit fulde flor, og andre vil følge med. I vil blive allierede og sammen vil I kæmpe, ikke slås men kæmpe igennem kærlighed og medmenneskelighed, igennem medfølelse og forståelse for, at det er tid til de helt store forandringer. Tid til at slå fast, at krig og ufred er slut, at det hører til fortiden, til menneskets fortid og at fremtiden består af kærlighed til dig selv og til andre.

For med dette indblik du lige før fik, bliver du nu i stand til at se dig selv og dit samspil med din lysende sjæl. Jeg vil udtrykke det på den måde, at du ved at læse dette ser din sjæl, og ved at se din sjæl, ser du dig selv, som du er – ren og strålende. Åhhh kære menneske, hvis du blot vidste, hvad der venter, hvis jeg blot kunne give dig mere information om dette. Men jeg er ikke i stand til at udtrykke dette igennem ord, for det er energi, det er kærlighed på et langt højere plan, end du nogensinde før har oplevet det i dit jordiske liv. Du kender til det på sjælsplan, og du ved instinktivt, hvad det er, du retter din retning efter, hvad det er du arbejde for i forhold til at flytte denne smukke klode ind i lyset i universets kerne. For det er sandt min ven, det man siger, at jorden er levende, Gaia som vi kalder hende, er så sandelig levende og aktivt samarbejdende med dig om dette arbejde Du mærker hende, hvis du vil, og du fornemmer at hendes energi trækker med, når du går ad lysets vej. Så fortsæt endelig min ven, og Gaia vil samarbejde endnu mere. Smukt det bliver – og allerede er, dette samarbejde. Jo mere du går lysets vej, jo mere åbner Gaia sig for dig, og lukker dig ind i hendes univers af hendes kærlighed til dig, og til jeres fælles opgave.

Kære menneske, vi er her med dig, vi går ved din side og guider dig og følger dig, uanset hvor du er, og uanset hvad du gør. Du er elsket i din essens, uanset hvad der sker i dit liv, og der findes fra os kun kærlighed til dig, og det er det, du mærker, når du åbner for din sjæl.

For her hos os, sidder jo en del af denne sjæl, det ved du, det har du hørt før, og denne del af din sjæl synger for, at du kan finde retning og finde hjem. Hjem til os, hjem til lyset her hos os, hvor du forenes med os, når du ikke arbejder på jorden. Her hos os ser du dig selv i dit eget skinnende lys, og det er det, du bærer med dig på jorden, når du arbejder der. Det er det, du mærker, når du lukker op ind i dig selv, og får kontakt med det, som lyser evigt. Du ved, hvad jeg taler om, du har mærket det enten i vågen eller drømmende tilstand. For når du sover, søger du hjem til din sjæl, den del som forbinder dig til os, og du ved, at disse energier fører dig direkte ind i kærlighedens sjæl i dig selv. Denne energi vil begynde at være tilstede i dig, når du er vågen. Du vil snart, kære, begynde at mærke dette, når du vågner om morgenen, og lige inden du falder i søvn om aftenen, og dette vil langsomt udvide sig til, at du mærker det i længere og længere perioder af din dag. Du bliver det, jeg vil kalde en drømmer, men på en måde hvor du samtidig er fuldstændig vågen, i det som sker. Drømmeren i dig vil vise dig din vej, og hvis du tør følge denne side af dig selv, vil du se, at dine drømme vil gå i opfyldelse. Mirakler og held vil nogle kalde det, når de ser, hvad du er i stand til, men du ved bedre, du ved, at du har fundet hjem indeni dig selv, du ved, at du er i kontakt med din sjæl indeni i dig, og ved at ved at være i kontakt med den, er du i kontakt med os, med hjem.

Kære, åhhh kære, vi elsker at hjælpe dig, vi elsker at følge dig, og vi elsker at være en del af dig. Du er os så evig kær, og vi ærer dig for det arbejde du udfører på jorden.

Du er en frontkæmper på mange områder, du baner vejen for, at energien kan komme endnu mere tilstede på jorden, og du kæmper for, at Gaia kan komme endnu mere til sin ret, og begynde at lyse som du. Du er krigeren, som i kærlighed går forrest med sit sværd højt løftet og viser vejen for de andre. Du finder de stier, andre skal gå, og du skaber troen hos andre på, at det er muligt, at ændre det, der sker på jeres jord. For du ved, at der er nye og smukke tider i gang, du ved, at det går langsomt, men du længes så meget, at du slet ikke kan lade være med at betræde disse forandringens stier.

Kære kære hårdarbejdende menneske, det er også tid nu til at begynde at slappe af og mærke, at du er på jorden for at nyde. Du er ikke bragt hertil for at slide og slæbe på den måde, som du gør kære, du er her for at nyde og opleve de forandringer der sker, og hvis du ikke giver slip, misser du måske det smukke, der sker. For hvis du i stedet for at slide, vælger at være opmærksom på, hvad der sker omkring dig og giver dig tid, vil du begynde at se forandringerne meget tydeligt, og jo mere du opdager, jo hurtigere går det kære. Så slip behovet for at kæmpe med gamle bindinger og opløs gamle bånd i dig selv ved at give slip indeni.

Du gør dette ved at trække vejret dybt og forestille dig, at du slipper alt det, som tynger dig, alt det som kræver noget af dig, og alt det som du har båret rundt på i mange liv. Blot forestil dig at det flyder ud af dig ud igennem din energi eller ud med din vejrtrækning, hvis det føles rigtigt, og lad blot mig samle alt det op, som du slipper så jeg  kan forløse dette, således at dine blindinger, som slippes skaber slip hos andre, som du har holdt igennem forbundne energier. Ikke bevidst, men ser du min ven, når du har problemer, når du skændes, eller når du føler afmagt, binder du energi til ting, til mennesker og til dyr, og også Gaia påvirkes af disse bindinger, så når du slipper, er det som perler på en snor, der langsomt giver slip en efter en. En smuk måde at få forløst egne bånd, men en endnu smukkere måde, at give frihed til alle som har været en del af dit liv, hvor du har bundet dig til dem – eller de til dig – på en uhensigtsmæssig måde.

 

Så min kære ven gå blot i gang, sæt dig selv og andre fri, og sæt Gaia fri.

I kærlighed til dig Kryon.

bottom of page