top of page

Forløsende sjælsrejse

Forløsende sjælsrejse er en indre rejse, hvor engle og mestre hjælper dig med at forløse gamle mønstre og bindinger, som er med til at holde dig fast i fortiden.

Vi bliver som mennesker født ind i sjælsgrupper og en del af vores energibindinger til andre sjæle bærer vi med os fra liv til liv. Disse bindinger har vi svært ved at forstå og forløse, fordi vi ikke helt kan få greb om dem, da vi ofte ikke har minder om dem, men kun en fornemmelse af at noget ikke fungerer i forskellige relationer og situationer.

En forløsende sjælsrejse foregår på sjælsplan, og da forløsningerne sker på et energetisk plan, er det derfor muligt at forløse tunge og svære oplevelser, uanset om mønstre og bindinger er til afdøde eller levende relationer, og uanset om det er en del af dette eller tidligere liv.

 

Du vil opleve rejsen som både tilskuer og medrejsende, og energien vil skabe tryghed, så hvis der bliver vist svære situationer, som skal forløses, sker dette uden at du behøver at gennemleve situationerne igen.

Der er stor forskel på, hvad der sker på disse rejser. Nogle får "vist" selve oplevelserne, andre får blot henvisninger til noget, som er sket, uden at der kommer detaljer på selve oplevelsen.

Uanset hvad der præsenteres af energien, er disse rejser meget effektfulde og kan føles som at blive sat fri og at have sluppet tung "bagage", som har tynget i lang tid. 

Oplevelserne i disse rejser er smukke og kærlige, og mange bliver berørt undervejs.

Når du får en forløsende sjælsrejse, er det ikke altid at det der sker på “rejsen” helt er til at forstå med dit mentale sind, men kort tid efter, at du har fået sjælsrejsen, vil du opleve, at der skabes fred og afklaring indeni.

Årsagen til at disse indre rejser er så effektfuld er, at når du får forløst energetiske bindinger til relationer, sætter du både dig selv og andre fri. 

Min oplevelse er, at det er som om at energi, som før har været fastlåst og stillestående, opløses og flyder frit, og når energien får lov til at flyde påvirker det alle de involveredes fortid, nutid og fremtid.

 

Kombiner din forløsende sjælsrejse med en sjælsrejse frem i tid

I en sjælsrejser frem i tid kommer du ud på en guidet rejse, hvor du er ude og hente ny energistruktur og nyt potentiale.

Ærkeenglen Metratron vil tage dig med på en “rejse” ud på den anden side af det magnetiske felt, som ligger rundt om vores klode. Derude vil I besøge stedet, hvor du ved hjælp af energien får tilført lige præcist den eller de kvaliteter, som du allermest har brug for lige her og nu. På disse rejser har du også mulighed for at bede om at få tilført en specielt kvalitet, som du føler du gerne vil have mere af.

En forløsende sjælsrejse tilbage i tid, hvor du får forløst gamle mønstre og karmiske energibindinger tager ca. 1 time.

En forløsende sjælsrejse hvor du kombinerer med også at hente ny tids energistruktur tager ca. 1½ time.

Ofte aftales disse to rejser over to gange, da mange føler, at den forløsende sjælsrejs tilbage i tid skal falde på plads, inden nye kvaliteter og kompetencer kan integreres.

 

Pris:

650 kr. for en time – 925 kr. for 1½ time inkl. lydfil (fysisk eller online).

bottom of page