top of page

Kanalisering

En kanalisering er vejledning fra engle og mestre.

 

De beskeder du modtager kommer fra en højere bevidsthed, som ser sammenhængen og alle de muligheder du har i dit liv. Beskederen er altid fyldt med kærlighed og lysende energi, og de bringes til dig, for at du kan se mere klart, og opdage nye muligheder og nye veje du kan tage i dit liv.

 

Under en kanalisering vil der ofte komme healing og du vil under sessionen kunne mærke energien. 
 

En kanalisering giver dig ikke et direkte svar men inspirerer dig til at finde svaret inde i dig selv.

Hvis du har områder, som du ønsker belyst, vil englene "synliggøre" dine muligheder, og igennem denne "visning" vil du under- og efter sessionen blive inspireret til hvad der er bedst for dig at gøre.

Jeg oplever at kanaliseringen åbner for din egen visdom og dine egne erfaringer fra dit Akasha arkiv, og det er derigennem, at du finder de svar som skal til for at løse de udfordringer, du står med i dit jordiske liv.

Da vi som mennesker ikke ser det fulde perspektiv på samme måde som universets energi, beder jeg under en kanalisering altid om vejledning og inspiration til områder, som er vigtige lige nu. Dette giver ofte en drejning i forståelsen for den enkelte, da svarene viser områder og veje, som vi som mennesker ikke selv har tænkt. Min oplevelse er, at dette skyldes, at de svar, som vi ikke selv kan tænke os til, findes i dybere bevidsthedslag som åbnes af energien under kanaliseringen.

Du vil efter en kanalisering opleve, at du føler dig mere opløftet og fri, og kan se nye muligheder og løsninger.

 

Har du ikke mulighed for at møde op, kan du også modtage kanalisering på afstand og efterfølgende få tilsendt en lydfil eller eller en skriftlig kanalisering.

 

Det er muligt efter kanaliseringen at få kodet en krystal med energi fra engle og mestre. Krystallen vil støtte dig i den proces som kanaliseringen har sat i gang.

Sammen med krystallen modtager du på skrift kanaliseringen, som jeg får ned, samtidig med at jeg koder krystallen.

Priser:

  • kr. 600 for 1:1 session af 1 times varighed uden krystal​ (fysisk eller online)

  • kr. 800 for 1:1 session af 1 times varighed med krystal

  • kr. 600 for fjern kanalisering - på lyd eller skrift

    

bottom of page