top of page

Healing med engle og mestre

Healing med mestre og engle er en healingsform, hvor jeg holder energien, så engle og mestre kan heale dig direkte fra en højere bevidsthedskilde.

Healingen foregår ved, at dine hjælpere og universets åndelige vejledere kommer tilstede og healer og forløser de udfordringer, som du kommer med.

 

Min rolle er, at skabe kontakten imellem dig og energien, og under healingen fortælle dig, hvad jeg oplever.

Healing med mestre og engle er en fantastisk metode, til at hjælpe dig med at finde ind til din egen essens.. Healingen kan forløse, så du kan slippe alt fra fysiske smerter relateret til gammel karma, sorg, vrede, overbevisninger med mere. Årsager som gør, at det ikke er muligt at leve livet fuldt ud.

Healingen går ind og arbejder i dine dybere ubevidste lag og healer områder, som du med dagsbevidstheden, ikke kan se, kan være med til at skabe udfordringer i dit liv.

 

Du vil undervejs i healingen modtage kanaliserede beskeder, inspiration og visdom fra engle og mestre.

En healing kan få dig til at føle dig afklaret, let, afslappet og glad. Ofte vil healingen efterfølgende åbne for indsigter og forståelse af problemstillinger, som du har ønsket at finde en løsning på.

Det er muligt efter healingen at få kodet en krystal med energi fra engle og mestre. Krystallen vil støtte dig i den proces som healingen har sat i gang.

Sammen med krystallen modtager du på skrift kanaliseringen, som jeg får ned, samtidig med at jeg koder krystallen.

Pris:

650 kr. for en time inkl. lydfil (fysisk eller online)

 

Har du ikke mulighed for at møde op, kan du også modtage healing på afstand og efterfølgende få tilsendt en lydfil.

bottom of page