top of page

Kanalisering fra Kuthumi

Min kære ven

Så lakker jeres menneske år mod enden. Men først skal I dog fejre jeres smukke og hyggelige tradition, som I kalder jul. 

 

Når julen er vel overstået, kommer det nye år. Og med et nyt år er der i mange menneskesind altid et ønske om, at det nye år skal blive godt - og ofte, også bedre end det gamle. 

At der skal ske noget, som gør at udfordringer løses, og der kommer lykke og glæde i alle hjem. 

 

Disse smukke ønsker, som mange mennesker opsætter ved begyndelsen af et nyt år, er vigtige. 

De sender et signal til en selv om, at noget skal forandres og noget ønskes bedre. 

 

Ved du kære ven, at disse ønsker lytter vi til. Vi ved, at du gerne vil ændre nogle ting i dit jordiske liv, og vi er meget opmærksomme i dagene op til jeres nytår og lige efter. 

 

Hvorfor? – fordi disse ønsker giver os et fingerpeg om, hvor du vil sætte ind for at blive mere glad og fri, for at få det bedre, skabe bedre relationer mv. 

 

Disse fingerpeg bruger vi til at hjælpe og støtte dig i den efterfølgende proces, og for en del mennesker lykkes det rent faktisk at ændre de ting, de sætter sig for. 

 

I dette nye år vil vi opfordre dig til at gå dybere, end ønsker om eksempelvis træning, kroplige ændringer og rygestop. 

Ikke, at det ikke er smukke ændringer – og det er bestemt sundt for din menneske-krop, men vi håber og opfordrer dig til, at kombinere disse ønsker med nogle ønsker om indre forandringer. 

 

Så vi opfordrer dig til at søge ind og mærke efter, hvilke ændringer i dit liv der virkelig kan gøre en forskel, og som vil åbne for, at dit liv fremover bliver mere lyst, mere let, mere glædeligt og mere ”ligetil”.

Et liv i glæde, hvor du handler, ud fra det du mærker, der er rigtigt og lyst for dig og for andre, det vil skabe ringe i vandet. 

Det vil få andre til at se på måden du lever dit liv, og få dem til at tænke: “at sådan som hun/han ser ud til at have det, sådan kunne jeg også godt tænke mig at leve mit liv”. 

 

For ser du kære ven

Når du handler fra hjertet, når du går efter det, som skaber glæde indeni i dig og omkring dig, så lyser du op. Du begynder at blive set af omverden, som en der er glad og let om hjertet. En som lever et liv, der er fyldt med berigende oplevelser.

Dit indre lys vil stråle tydeligt, og du vil selv mærke og se, at jo mere du handler fra din indre sandhed og glæde, jo mere vil livet åbne sig for dig, og du vil mærke lethed om hjertet. 

 

Der vil naturligvis komme udfordringer – det er en del af det: at være menneske. Men udfordringerne vil ikke føles svære at være i. Det vil mere føles som om, at du kan gå lige igennem dem og komme ud på den anden side, fyldt med nye erfaringer og ny læring. 

 

Der er så meget godt, der venter dig, hvis du kaster dig ud i disse indre ønsker og holder fast i, at du ikke mere vil gå på kompromis med dit liv.

 

Hvis du beslutter dig for, at nu skal det være anderledes, nu skal livet leves fuldt ud, hvordan det end føles for dig, så vil energien støtte dig og bære dig frem, og du vil se, at du ikke behøver at anstrenge dig for at få det, du gerne vil. 

 

At gå efter sin indre sandhed, følge sit hjerte og skabe indre og ydre glæde kræver mod og tillid, 

Tillid til, at det du vælger at gøre, nok skal bære, uanset hvor stor en ”afgrund” du skal hen over for at få det til at lykkes. Og modet til at tage springet og hoppe ud over kanten, selv om det føles skræmmende og svært. 

 

Mange mennesker holder sig selv tilbage og tager ikke dette første skridt, for tanker om at det ikke vil gå, holder dem tilbage. Er du et af disse mennesker, så tænk på: hvad er det værste der kan ske?

Og vurder, hvad plan B kunne være, hvis det ikke lykkes. 

 

Det første skridt er det vigtigste – du behøver ikke at have hele planen klar. Og det endemål, du tror du har, viser sig måske at blive et helt andet. 

 

Energien omkring dig virker på den måde, at tager du det første skridt, ved at gøre nogle af de ting der glæder dig og som skaber glæde omkring dig, så vil du blidt blive puffet i den rigtige retning i forhold til, at leve nogle af dine potentialer ud. 

Det vil åbne for, at du møder mennesker på din vej, som kan hjælpe dig i de rigtige retninger, og der vil opstå situationer, som du selv skaber ved at tage disse første skridt. 

 

Energien kan kun hjælpe til, hvis du begynder at bevæge dig fremad, og vise hvilken vej du gerne vil, og igennem at gøre dette - ud fra det som gør dig glad - vil det hele folde sig ud. 

 

Kære ven 

Lad dine nytårsønsker og dine nytårsfortsæt være anderledes i år, eller lad dem være udvidet. 

Udvidet med et ønske om, at du nu begynder at gøre det, som gør dig glad indeni. 

Det kan være hvad som helst. 

Måske du elsker naturen, så brug mere tid i skoven eller ved vandet, og bring naturen indenfor ved at købe blomster. 

 

Tjaaa tænker du, hvad skulle det hjælpe i forhold til, at mit liv bliver mere lyst, og mine udfordringer og problemer forsvinder. 

Vi kan kun opfordre dig til at prøve. For vi ved, at glæde skaber glæde, og glæde skaber indre energi. Og gør du noget, der gør dig glad, og som varmer og lyser op indeni dig, vil glæden brede sig til andre områder af dit liv. 

Du vil åbne for en indre strøm af energi, som vil puffe til din måde at være i livet på. 

Den vil puffe til dine drømme, og du vil begynde at få glimt af, hvad du kan gøre for at få det til at ske.

 

Vi ved, at det virker – så kære ven, prøv det af 

 

I dybeste respekt og kærlighed til menneskeheden

Kuthumi 

bottom of page