top of page

Det siger folk 

På denne side kan du læse udtagelser fra klienter og deltagere fra kanaliseringsaftener og gruppeforløb.

Udtagelserne giver dig en mulighed for at se, hvad andre har fået ud af at få eksempelvis en kanalisering, en sjælsrejse eller at have været deltager i et gruppeforløb.

Nogle vil nok synes at det lyder lidt "hokus pokus" - men ikke desto mindre kan jeg kun sige - DET VIRKER!

Endda vil jeg næsten gå så langt, at overskriften måske burde være: "FUCK det er vildt!"

Jeg har arbejdet med personlig udvikling ol. i mange år efter hånden og har også fået mange forskellige behandlinger med gode resultater, men måden hvorpå den kodede sten og behandling hos Grete samarbejder for at nå et lag (eller fem) dybere er helt vildt!

Det føles som om stenen i sit daglige længerevarende arbejde med kroppen løsner op for at man kan komme derned hvor behandlingen virkelig får fat og forløser på et helt nyt og meget dybere plan. Alt dette gøres på en meget kærlig måde, så man hele tiden føler sig støttet og tryg i at give slip.

Processen med stenen har for mig været rar og meget udramatisk - jeg har ikke haft de vilde reaktioner på stenens arbejde, så jeg kunne godt undervejs undre mig lidt over om det overhovedet virkede. Det må jeg sige at det gjorde! Forløsningen i den efterfølgende behandling var KÆMPE stor! Så jeg arbejder videre med den næste kodede sten og glæder mig over at have fundet noget som virker SÅ MEGET! 

Jeg vil på det varmeste anbefale denne behandlingsform hos Grete til alle som ønsker en dyb og omsorgsfuld behandling.

Kærligst, Lone

Lone

Behandling med energi-sten

For ca. en måned siden læste jeg om begrebet: at kode budskaber fra Enge og Mestre ind i sten!! 
Reaktion på det - hm!!!?

Men så læste jeg om et bestemt budskab, der skulle kodes ind i en sten, og så kom reaktionen: 
DET HER ER LIGE MIG!! 

Så jeg fik en sådan kodet sten, og bar den flittigt nat og dag! Men efter en lille uges tid fik jeg mere og mere ondt i ryggen og i nyrerne! Reagerede ikke i første omgang på det, for jeg har ondt i ryggen i forvejen, men til sidst kunne jeg mærke, at det her er ikke bare ryggen, der er noget mere oveni! 
Så jeg fik bestilt en tid til en sjælsrejse, men på dagen var det en guidet healing, der skulle til! Så alle Engle og Mestre  - næsten! - var inde over for at hjælpe med at få renset alt det ud, som den “kodede sten" havde løsnet: gamle traumer og lign., eller hvad vi nu ellers hver især bærer rundt på - uden at vide det!

Og det hjalp!! Dagen efter var smerterne over lænden væk (nyrerne!), og ryggen (det er en gammel skade!) - føltes også meget lettere! 
Og efterfølgende har jeg bare haft det rigtig godt med mig selv! - en virkelig mærkbar forandring!

I øjeblikket bærer jeg en sten med en kodning, der skal give mere ro og balance m.m., og det er lige prikken over i`et, må jeg side! Også dens virkning mærkes til fulde!!

Så jeg kan kun sige så mange gange tak til Engle og Mestre foroverdådig hjælp!

Tak til Grete Tranberg for hendes så kompetente vejledning og støtte, samt for at være Kanal for så gode budskaber!

Og tak til mig selv for prompte at reagere, da jeg læste om den ene af kodningerne!

Hanne

Har gået med to forskellige standard sten i en måned

Har  du nogen siden fået en kanalisering af Grete og oplevet hendes evne til at kommuniker med englene/energierne? Hvis ikke skulle du unde dig selv den oplevelse. Hvis du har skulle du gå skridtet videre og prøve de kodede sten, kanalisering og Gretes evne til at formidle budskaberne. 

Jeg har prøvet behandlingen med energi-stenen og må indrømme at det har været heftig både mentalt og fysisk - på den gode måde. 

Fysisk mærkede jeg f.eks dårlig søvn om natten, når jeg sov med stenen, og mange drømme. Mentalt følte jeg uro, grådlabilitet og manglende selvværd. Efter endnu en kanalisering kombineret med en sjælsrejse, ca. 1 måned efter, og omkodning af stenen rykkede det bare i den positive retning. Jeg oplever nu ro, balance, overskud og selvværd og glædes over den proces jeg har være en del af med Gretes hjælp og støtte. 

Lene

Har fået en behandling med Healing med energi-sten

Fantastisk! Et meget intenst forløb, en spændende rejse i min personlige udvikling som har givet mig en større glæde og livskvalitet. Din coaching har været givende for mig.

Annsofi

Deltog på kursusforløb “kunsten at leve livet fra egen essens” 1. halvår 2016

Det har været et dejligt forløb, hvor jeg er blevet mere bevidst om mig selv.
Har kunne mærke at der er blevet arbejdet med mig og har oplevet alle “Tolv tegn” på guddommelig opvågning.
Glæder mig til næste forløb efter sommer.
Tusinde tak Grethe

Britt Randi

Deltog på kursusforløb “kunsten at leve livet fra egen essens” 1. halvår 2016

Tak for et energifyldt, komprimeret, lærende kursus

Karen

Deltog på kursusforløb “kunsten at leve livet fra egen essens” 1. halvår 2016

Vil sige dig tak for de fantastiske aftener jeg deltog i.
Jeg befinder mig på en skillevej – ingen tvivl om det og ingen tvivl om, at jeg er på vej væk fra det gamle negative, tvivlsomme og hårde liv. Men det er som om jeg har svært ved at “overgive” mig helt til det nye.


Jeg har været helt tryg, åben og modtagelig i gruppen, men synes det kniber når jeg er alene. Har fået rigtig meget ud af de guidede meditationer og de personlige beskeder. Nogle gange har jeg virkelig mærket energierne i rummet – en hel fantastisk oplevelse.

Alt i alt har jeg fået rigtig meget ud af min deltagelse i din gruppe. Mærker energierne som aldrig før, og øver mig i at holde fast i dem og troen når jeg går videre på egen hånd. Jeg har forandret mig – kan jeg mærke – tager udfordringerne som de komme (tidligere talte jeg hvis bare om at det var det jeg gjorde), er blevet bedre til at holde fokus på her og nu, er blevet bedre til at have tillid til at alt er til mit allerhøjeste  bedste.

Jette 50 år

Tilbagemelding efter kanaliseringer, sjælsrejser og deltagelse i gruppeforløb foråret 2015

Jeg har været så heldig at få lov til at være en del af en Kanaliserings ”øvegruppe” i det forløbne år! Vi er 5 deltagere på holdet, kompetent ledet af Grethe Tranberg, og det, at det er så lille en gruppe, giver en helt utrolig intensitet i rummet hver eneste gang, fordi vi efterhånden er så trygge ved hinanden, at alle eventuelle ”parader” falder! – så vi kan åbne og tage imod de gode budskaber!

For mit eget vedkommende har det været en forunderlig rejse! Jeg har altid troet på, at ”der er mere mellem himmel og jord, end man lige kan ta` at føle på”, men har gennem livet ikke kunnet finde noget konkret at støtte mig til.
Nu er jeg blevet bekendt med alle ENGLENE Og MESTRENE, som så villigt står til vores rådighed, hvis blot vi beder dem om det!

Jeg har været en person, der har haft svært ved åbne mig for noget større, for livet har lært mig kun at stole på mig selv, men den aften jeg fik at vide af Kuthumi under en kanalisering, at mit ”hjerte” havde åbnet sig så meget, at han nu kunne komme igennem til mig, ja, da kunne jeg næsten ”gå på vandet” af glæde!!!

Det har til tider været frustrerende undervejs i forløbet, for man flytter sig hele tiden, men DET HAR VÆRET DET HELE VÆRD! Så en stor og hjertelig tak til Grethe, som under hele ”rejsen” har været der som den ALTID rolige og MEGET kompetente og kærlige GUIDE!

Lissi 73 år

Tilbagemelding fra gruppeforløb 2015

Kort fortalt vil jeg sige at være en del af dit gruppeforløb, har betydet alt for mig. Dine evner  som medie er fantastiske. Det er meget flydende og levende. Man er opslugt fra A til Z på disse aftener.

Man udvikler sig utroligt meget som menneske og får meget større tilgang til det spirituelle. Her sker nogle ting som man aldrig troede var muligt.

Med dette vil jeg sige tusinde tak til dig Grethe for noget helt uvurderligt.

Susanne 63 år

Tilbagemelding fra et gruppeforløb i foråret 2015

Grete og hendes kontakt med englene har hjulpet mig til at bevare klarhed og holde fast i min intuition. Hun har en fantastisk kontakt.

Lotte 40 år

Tilbagemelding efter to kanaliseringer december 2014

Please reload

bottom of page