top of page

Udviklingsforløb: De 12 chakraer

daniele-franchi-WdTf33QDsB0-unsplash_edited.jpg

Genopdag din indre sandhed

Forbind dig med dit autentiske selv gennem dette personlig udviklingsforløb!

Tag en rejse ind i dit indre univers og åben døren til en dybere forbindelse med dit autentiske selv gennem dette spændende forløb.

Er du klar til at opdage din indre sandhed og udforske din spiritualitet?

Forløbet har fokus på balancering, åbning og healing af energien i dine 12 chakraer - de kraftcentre, der strømmer igennem din krop og forbinder dig med din højere bevidsthed.

 

Gennem dette toårige forløb vil du opleve en transformation, der bryder gamle mønstre og åbner døren til din indre sandhed.

Modet til at handle på det, der er vigtigt for dig vil vokse, og du vil opleve at slippe tanker om svære oplevelser og frigør dig fra følelsesmæssige udfordringer.

Glæde og lethed vil blomstre i dit liv, og du vil opbygge en dybere kontakt og kærlighed til dig selv.

 

Forløbet er en abonnementsordning der er designet til at støtte din udvikling på denne rejse.

Hver anden måned vil du modtage en personligt kodet krystal, der er specifikt tilpasset til at arbejde med dine individuelle områder, justeringer og udfordringer. Krystallen og den tilhørende kanalisering vil støtte dig i at finde balance, healing og åbning af dit chakra på en dyb og personlig måde. Den vil hjælpe dig med at navigere gennem de områder, der kræver særlig opmærksomhed, og den vil skabe ro og balance i din energistruktur.

 

Du vil modtage bogen De 12 chakraer og få adgang til de tilhørende lydfiler med indtalte chakra-meditationer. Den kanaliserede tekst i bogen og meditationerne arbejder med det mere generelle aspekt af balancering, åbning og justering af dine chakraer.

 

Herudover vil du få adgang til lydfiler til hvert enkelt chakra. Disse meditationer vil give en ekstra dimension af healing og støtte til dit chakrasystem og den proces du går igennem, og det vil forstærke de positive effekter, du allerede har oplevet med krystallen og de skriftlige kanaliseringer.

 

Prisen for dette forløb er 450 kr. pr. måned, og abonnementet varer i to år. Du kan til enhver tid opsige abonnementet med en frist på løbende måned plus 30 dage.

Har du spørgsmål til forløbet, er du meget velkommen til at kontakte mig. 

Efter tilmelding vil der gå en til to uger, før du modtager din første kanalisering og krystal. 

 

Abonnementet giver 10% i rabat på 1:1 sessioner. 

bottom of page