top of page

Menneskeheden er smukt på vej - Kanalisering fra Kuthumi

Livet på kloden Jorden er skabt for, at menneskeheden skulle leve i glæde og fred med hinanden. 

 

Udviklingen på kloden gik ikke som forventet – det ved I mere end nogle andre, da magt, grådighed, frygt og andre tunge energier fik et godt tag i menneskeheden for mange hundrede år siden. 

 

Men livet for menneskeheden er i konstant forandring og udvikling, og kloden er nu på vej ind i nye energibaner, hvor kærlighed, glæde og medfølelse tager over. 

 

Vi har sagt dette mange gange de senere år, men først nu begynder det tydeligt at træde frem for jeres syn og i jeres hverdag. 

 

Udviklingen er fortsat under justering, og meget, der kan føles ”forkert” og utrygt, vil fortsat være en del af menneskeheden, men langsomt vender også dette. 

 

I har netop været igennem en længerevarende nedlukning, hvor hele verdens befolkning mere eller mindre er blevet sat på hold. Økonomi og udvikling er stoppet, i form af at alle midler er blevet kanaliseret hen for at løse pandemien og de store udfordringer, I, som menneskehed, blev stillet overfor.

 

Det har været en udfordring for mange at være i disse ”små kasser”, hvor I kun har set ganske få mennesker, og ikke har haft mulighed for at gå ud i livet og hente inspiration og oplevelser. 

 

Og dog har mange opdaget indre inspirationer og de indre oplevelser. 

Nogle har oplevet, at det har været svært at skulle få tiden til at gå – det har været ensomt, og mange er landet i mindre depression og har svært ved at komme ud af dette. 

Andre har oplevet glæden ved at være alene, at være i eget selvskab og se hvad der rører sig på de indre planer.

 

Hvilken kategori er du landet i kære ven?

Er du i kategorien med ensomhed og depression, så er du nok et sted, hvor du har svært ved at se for mange mennesker på en gang, du har måske svært ved at begynde at gå ud op opleve igen, og du kan måske ikke rigtig tage dig sammen til at trække dig selv igang.

 

Eller er du i kategorien, hvor du har søgt ind og har oplevet dit indre liv, og set hvad der findes i dit indre. Hvis du er her, kan du måske opleve lidt af de samme udfordringer, som hvis du var i den anden kategori. Du vil kunne mærke at behovet for at søge ud op opleve verden er faldet, og at du rent faktisk nyder at være i dit eget selskab. 

 

Uanset hvilken kategori du er landet i, ER DET GODT. Du er præcis der, hvor du skal være på dette tidspunkt i din udvikling, og du har præcis de indre oplevelser, som du skal have for at tage det næste skridt i din opvågning. 

 

Denne pandemi, som raser over hele verden, er det vi kalder et wildcard. Den har været et naturligt step for at få menneskeheden ind i næste opvågningsfase mod lyset og kærlighedens vej.

 

Den har påvirket mennesker meget forskelligt, men ALLE er påvirket, og det er det, som har været det primære formål med dette wildcard. 

 

Den har, uanset hvilken kategori du er landet i, og uanset hvordan du har det, rykket ved dine holdninger til livet, og hvordan du fremover ønsker at leve dit liv. 

 

Disse begrænsninger, som det har været for menneskeheden, har fået jer alle til at kigge indad, og finde nye værdier i jeres indre.

I har opdaget: hvad I kan lide i livet - og hvad I ikke kan! Disse opdagelser vil gøre, at I står mere sande i jeres egne krav til, hvad der er vigtigt for jer hver især. 

 

Hver og en vil I opdage, at I tager nye skridt i de kommende år hen imod den sandhed, der er vækket i jeres indre, og hver især vil I opdage, at I begynder at leve et mere autentisk liv i forhold til egne værdier. 

 

I vil se, at egne værdier, og respekten for den enkeltes værdier, træder tydeligere frem, og der vil blive skabt rum for, at hver især kan leve på den måde, som nu er bedst for den enkelte. 

 

Virksomheder og regeringer vil tilpasse sig folkets ønsker, for mange vil stå stærkere i deres egen sandhed, når de sidste efterdønninger har lagt sig. 

Mange vil ikke finde sig i, at ”magtens folk” forsøger at trække udviklingen tilbage til før pandemien. Og de vil være nød til at give sig, og lade folkets behov blive opfyldt, da mange - eksempelvis på arbejdsplader - vil tage sine ting og gå, hvis ledelsen ikke lytter, ligesom regeringer vil opleve, at hvis de ikke lytter og lærer af folket, bliver de ikke valgt. 

 

Det er en ny tid, der er på vej, og dog er det så gammelt et koncept i menneskets historie, hvor mængden får nok og siger fra. 

Det vil som tidligere på kloden, skabe store forandringer og åbne for yderligere opvågning af menneskeheden. 

 

Den helt store forskel denne gang er dog, at dette rammer HELE kloden. Hvor tidligere ændringer - der er kommet fra folket - har ramt dele af verden, vil dette skift påvirke ALLE levende væsener på kloden. 

 

Jeres opvågning er i hurtig vækst, og I vil de næste mange år opleve store forandringer, og der vil som hjælp til menneskeheden blive ”lagt” andre wildcards ind til at vise jer de retninger, der fører mod lys, glæde og kærlighed 

 

Hold fast i din smukke udvikling og opvågning kære ven, du er med til at skabe store og smukke forandringer på kloden og i menneskeheden. 

Vi ved, at det kan føles hårdt, og vi ved, at det kan være svært at se, at lyset bliver kraftigere og kraftigere i menneskehedens indre, da der forsat er store udrensninger igang. 

 

Men kig godt efter, og søg det smukke og det lyse.

Har du fokus på det positive, og er du bevidst om, at mærke dit indre og acceptere det som er, vil du opleve indre glæde og lys. 

 

Du er, uanset hvad du føler lige nu, barn af lyset og kærligheden, og din evige guddommelige sjæl har sagt ja til at være en del af dette skift, som tydeligere og tydligere træder frem lige nu. 

 

Det betyder, at du er blevet givet styrken til at stå stærk og kærlig i skiftet, der sker lige nu, og du kan, hvis du mærker indad, skabe en indre kontakt til os, og få hjælp og støtte i dette mukke arbejde på kloden. 

 

I dyb respekt og kærlighed til menneskeheden

Kuthumi

bottom of page