top of page

Kanalisering fra Kuthumi

Kære ven, du som læser dette

 

Meget nyt er sket, og meget nyt er forsat på vej. 

Oplevelser af nyt er for mange sporadisk, hvorimod oplevelser af gentagelser eller gammelt der kommet op til overfladen, og ud i lyset, er påtrængende og gentagende, og kan til tider føles som om det fylder alt.

 

Men vid, kære ven, at disse gentagelser og gamle oplevelser er nyt i form af, at de skaber nye indsigter og forståelse på dybere planer. 

 

Disse nye indsigter og denne forståelse åbner ind til nye dele af menneskeheden, som ikke før har været åben for den energi, der er på jeres klode lige nu. 

 

Gaia er i voldsom udvikling, og det skaber et behov for at se alt det, som før har været skjult. 

Hendes vej ud af smerte, udpinthed og dyb uforsonlighed i form af frygt er, at alt vækkes til live og viser sig i sin værste form, for at lyset kan heale og skabe det slip, der skal til, for at hun igen kan stråle med ren kærlighed ud fra sin kerne. 

 

Hele denne udvikling påvirker alle sjæle, der har valgt at inkarnerer på kloden, og dig kære ven, der læser dette, er en af dem som er åben for at se, hvad der ligger bag hendes smerte. 

Du er en af dem, som ønsker at forstå, hvad der ligger bag al smerte og bag alt bedrag. 

 

Du ønsker at trænge bag facaden på alt, og at finde kærlighedens energi og medfølelsens dybe hjerteslag. 

 

Vi ønsker at hjælpe dig med dette, og derfor ønsker vi at tage dig med på en indre rejse i nat, når du sover. 

Denne rejse er en åbning ind i det, som er svært i din egen udvikling og din egen opvågning. Det er en rejse, som vil åbne ind til dine sår fra dette og andre liv, og som vil bringe healing og forståelse på de ubevidste planer, så dine sår kan lukkes, og dine ar kan glattes ud og forsvinde. 

 

Rejsen er en åbning til en del af din sjæl, som ligger afventende, og som ønsker at kunne træde mere frem i dit jordiske liv. 

Det er denne del af dig, der har dybere kontakt til dit oprindelige ophav, og til den læring du bærer med dig fra alle dine liv på denne og andre kloder. 

Det er en form for genfødsel af den del af dig, der oprindelig ønskede at inkarnerer på kloden, og den del af dig der vidste, hvorfor det var vigtigt at være en del af klodens udvikling lige nu i denne tid. 

 

Det eneste vi beder om, kære ven, er, at du i aften, inden du lægger dig til at sove, giver tilladelse til, at vi tager dig på denne rejse. Herefter tager vi over, og skaber de energetiske baner der skal til, for at åbne til denne del af dig som har ligget latent og ventet på det rette tidspunkt skulle opstå. 

 

Tiden er nu kommet, og tiden er inde til, at du tager dette ansvar på dig, og åbner dig for disse indsigter og den forståelse der ligger i klodens udvikling. 

 

Vi kan ikke love dig, at det fra den ene dag til den anden vil ændre hele din måde at leve dit liv på , eller din måde at være til stede på kloden på. Men vi kan love dig, at det bliver en åbning ind til så dybe indsigter, at du langsomt vil begynde at forstå. Og igennem denne forståelse vil nye åbninger i dig blive tilgængelige, og du vil opdage, at din forståelse for andre, dig selv og for kloden langsomt flytter sig til nye steder, hvor du vil kigge med mere blide øjne, på det som sker i og omkring dig. 

 

I dig, kære ven, er lyset og kærligheden – i dig bærer du din menneskedel så smukt. 

I dig skinner kærlighedens lys. Og disse åbninger, som du er en del af, vil skabe det i dig som menneske, som er nødvendig for klodens udvikling. 

 

Når din sjæl træder tydeligere frem i alt du gør, og påvirker den måde du er i verden på, vil dit lys og din kærlighed påvirke alle omkring dig og åbne nye indsigter i andre. 

 

Alt hvad du gør, alt hvad du siger, og alt hvad du tænker er en direkte påvirkning af altet. 

Frygt skaber frygt

Vrede skaber vrede 

Kærlighed skaber kærlighed 

Og lys skaber lys

 

Lad os sammen skabe mere kærlighed, mere lys og mere forståelse og indsigt. Lad os sammen hjælpe kloden med at udvikle sig ind i nye energetiske baner, der vil påvirke menneskeheden og løfte energierne på kloden ind i dimensioner, der har en grundstruktur af det lys, vi alle er skabt af.

En grundstruktur som har udviklet sig og ikke mere er forbundet til frygt og magt, men i stedet for er trådt ind i den del af udviklingen, der bringer os alle tættere på lysets kerne. 

 

I kærlighed og dyb respekt Kuthumi

bottom of page