top of page

Kanalisering fra Kristus 

Min kære ven – min kære familie

 

Vores forbundethed er tæt, selv om du måske ikke mærker det tydeligt. 

Vores fælles forbindelse går igennem det, vi her vil kalde dit sjælspunkt, og som er placeret i din energi, det sted hvor du mærker os tydeligst.

 

Det kan være i dit indre (i din krop), eller det kan være omkring din krop, at dette sjælspunkt mærkes for dig. 

 

Så kære ven, luk dine øjne et kort øjeblik og gå med vores energi, der nu viser dig, hvor du har dette punkt i din energistruktur. 

 

Fra dette punkt går usynlige strenge af energi, der udelukkende kan ses igennem kærlighedens energi. Disse strenge forbinder os i de dybeste lag, og det er derfra, at du rækker ud imod os og ud imod den del af din sjælsdel, som ikke er repræsenteret i dit jordiske liv på denne klode. 

 

Fra dette punkt mærker du dybden i dig selv og den kærlighedsenergi, der forbinder alt, der er skabt. 

Dette punkt er dit pejlemærke hjem, det er din vejviser og din ven, der sender dig informationer fra din sjælelige kontakt og fra os. 

 

Igennem dette punkt rækker vi ud imod dig, og møder dig i kærlighed og glæde.

 

Vi ønsker for dig, at du vil være langt mere tilstede i dette punkt og vil handle fra dette punkt, for med denne kontakt vil dit liv folde sig ud på en ny måde. 

Du vil opleve mere ro og glæde, og du vil få langt mere intuitiv inspiration og vejledning til det flow, der naturligt bringer dig derhen, hvor det er bedst for dig at være for at vågne i din menneskedel og mærke din naturligelige tilstand af energi og sjæl. 

 

Vi vil derfor ”arbejde” med dig, som læser dette, hvis du ønsker vores hjælp. Og vi vil åbne for, at du mærker dette punkt tydeligt og klart og altid kan søge ind i punktet og hente vejledning, når du står i jordiske udfordringer, afklaringer og andet, hvor du har brug for at finde ro og balance til at mærke, forstå, og handle ud fra din indre kilde af visdom. 

 

Så kære ven, sæt dig godt tilrette og lad os guide dig ind i dit sjælspunkt og ind i kontakten til os. 

 

Mærk dit hjerteområde, start gerne ved dit fysiske hjerte, og lad så din intuition lede dig hen til dit indre hjerteområde. Også det kan sidde inden i kroppen eller udenfor kroppen, blot tillad dig selv at mærke, hvor dit hjerteområde sidder. 

 

Bliv siddende et lille stykke tid og træk vejret langsomt ind og ud - - uden anstrengelse, uden noget formål, blot træk vejret langsomt samtidig med, at du mærker dit hjerteområde. 

 

Forestil dig nu, at du trækker vejret ind og ud igennem dit hjerteområde. I starten kan det blive lidt kunstigt, så giv ikke op, selv om det måske føles svært. 

 

Blot tillad det som sker, og gå med det du mærker. Langsomt vil du begynde at falde ind i en rytme, og energien i dig vil tage over. 

Sid sådan i 10 til 15 minutter. 

Når du i dit indre mærker, at det er tid til at give slip på din vejrtrækning igennem dit hjerteområde, bed da dit indre om at åbne din bevidsthed ind i dit sjælspunkt. 

Lad energien og din intuition guide dig, og stol på hvad du mærker. 

 

Hvis du føler, at det er svært, kan du prøve først at skanne din krop igennem, og finder du ikke punktet der, begynd så at mærke rundt om din krop, og skan langsomt rundt om kroppen. 

Vi ved, at du finder punktet, selv om det måske kræver lidt tid fra din side, så giv ikke op kære ven, vi støtter og guider dig i processen. 

 

Når du har fundet dit sjælspunkt, søg da ind i punktet med din bevidsthed og forestil dig, at for hver gang du trækker vejret ind, samler du energi, og for hver gang du trækker vejret ud, bevæger du dig dybere og dybere ind i punktet. 

Giv dig tid, og tillad igen dig selv, at dette kan virke lidt kunstigt i starten. Langsomt vil energien igen tage over, og når du mærker, at du har fundet rytmen, slipper du dit fokus på din vejrtrækning og flyder blot med. 

 

Bliv i sjælspunktet, så længe du har behov for blot at sidde og mærke energien til dig selv og til os. 

 

Undervejs vil vi sende dig inspiration og vejledning, og efterhånden som du træner dette mere og mere, kan du gå ind i denne tilstand med et ønske om afklaring af et bestemt emne i dit liv eller andet, hvor du har brug for at søge kærlighedens og sandhedens svar. 

 

Være ven – kære familie – kære sjæl

Du er så smukt på vej, du er langt mere åben i din energi, end du måske tror. Du er langt mere kærlig i dit udtryk, end du måske tror, og du har langt mere glædens flow i dit liv, end du måske tror. 

Med denne lille øvelse kan du opbygge forståelse for at dette er sandt. 

Du vil begynde at se dig selv og dit liv igennem det kærlighedslys, som vi ser dig i, og du vil kunne give slip og flyde med din guddommelige energis flow, og mærke dine retninger og muligheder langt tydeligere. 

 

Giv dig selv muligheden for at koble dig på kærlighedens og indsigtens energi ved   jævnligt at udføre denne øvelse, for igennem dette, vil du blive i stand til at overgive dig til kærlighedens og lysets vej, og dit liv vil folde sig ud på smukkeste vis. 

 

I dyb kærlighed til menneskeheden

bottom of page