top of page

Kanalisering fra Kuthumi

At træde ud i livets dans kan være en smuk oplevelse, men ofte kommer der torne på vejen. Torne som mennesket har svært ved at sætte sig ud over og har svært ved at slippe, når de først er der.

 

Jeres krop og menneskelige sind er som en svamp, der suger oplevelser til sig - både gode og mindre gode.

At kategorisere jeres oplevelser på denne måde, har I været vant til i mange generationer. Det er naturligt for jer at sige ”jeg havde en fantastisk oplevelse, som gjorde mig rigtig glad”. Men det er også ganske normalt for jer at mærke de tunge og svære oplevelser, som I ikke helt så tit melder ud til andre.

Det er som om, at de gode oplevelser skal deles, og andre skal indvies i dem, mens de svære oplevelser ofte gemmes væk, fordi hverdagen jo skal fungere og livet gå videre.

 

Men jeres krop husker hver en lille oplevelse, hver en følelse og hver en tanke, I har suget til jer som denne svamp.

Kroppen er jeres ven, men fordi I ikke lader oplevelserne ske og herefter slipper dem, bliver kroppen nogle gange overbelastet, og I føler ind imellem, at kroppen ikke er en helt så god ven,  som I kunne ønske.

 

I bevæger jer i en fase af jeres udvikling, hvor energien er tilstede, for at I har mulighed for at lave en oprydning i jeres krop, og skal vi kalde det, at I kan starte på ny med en ”ny ung og frisk krop”, som er ren og fri for det slid, som ophobede oplevelser er for kroppen.

Følelser som glæder jer, lagrede I, fordi I ikke ønsker, at de skal forsvinde, og oplevelser som gør jer kede af det, lagrede I, fordi I forsøger at skubbe dem væk, men jo mere I skubber dem væk, jo bedre sidder de fast. Paradoksalt Ikke?

 

Det jeg vil tilbyde dig, kære ven der læser denne tekst, er en oprydning og en rensning af kroppen. Et energibad som skyller alle oplevelser ud af din fysiske krop og ud af din energikrop.

Jeg vil etablere at såkaldt energibaderum til dig, som du kan træde ind i, når du har brug for det. Et baderum som kan bruges, når du føler, at du hænger fast i gammelt nag, eller oplevelser som du ikke rigtig kan slippe.

Et energibaderum som du kan benytte, når du mærker at gode oplevelser, eller områder af dit liv skal slippes, og hvor du har svært ved selv at lade det gå, fordi det føles så rart.

 

At lade oplevelser, følelser og fysiske ting gå, betyder at der bliver plads til, at ny energi kan komme tilstede i dig, nye oplevelser kan indtræde, og nye ting kan komme ind i dit liv.

 

Livets cyklus kræver, at der er flow i alt, og energien skaber en dans så smuk, hvis du tillader den at flyde frit. Hvis du vælger at holde fast, strammer du grebet om dig selv og får ikke de muligheder, som du ønsker dig så brændende. Hvis du i stedet for giver slip og på en måde lader stå lidt til, skaber du rum for, at energi og synkronisitet kan arbejde, og dine muligheder vil udfolde sig.

 

Du kan i livets dans skabe dig et liv, hvor du mærker, at energi, tanker og følelser flyder igennem dig, hvor oplevelser opleves i nuet og flyder igennem dig og efterlader sødmefulde eller kraftige minder.

 

Du kan skabe et liv, hvor det, du i dag kalder svære situationer, bliver til oplevelser, som du gerne ville have været foruden, men som du ved har været nyttige for dig. Og du vil være i stand til at være i disse oplevelser af ”smerte” på en ny måde, hvis du tillader energien at flyde.

 

Min kære ven invitationen til dig er at træde ind i dette energibad. At forestille dig at du træder ind på samme måde, som du vil træde ind under en bruser og åbne for vandet for at bade. På samme måde træder du ind under denne energibruser, og lader dig overskylle af rensende energi og hjælp. 

Du kan bruge badet generelt - forstået på den måde, at du blot kan træde ind og lade energien gennemstrømme dig og efter badet komme lidt mere klar ud. Og for hver gang du bruger energibadet, vil du opleve, at du bliver mere og mere i stand til at være i dine oplevelser (gode som dårlige) på en måde, som sender dig styrket igennem oplevelsen, og samtidig gør dig stærk i nuet, hvor denne oplevelse leves. 

 

Eller du kan bruge energibadet til områder i dit liv, som du ønsker at få renset og forløst. Områder som har naget dig i længere tid, eller områder som du har slæbt med dig hele livet, hvor du ikke selv kan se en vej ud af det. 

Tænk på disse områder, og hvis du kan, så føl dem, og træd så ind i energibadet og bed om hjælp af energien til at slippe det, så du kan leve dit liv mere frit.

 

At danse igennem livet på en vej med torne vil mennesker altid gøre, men du kan ændre den måde, du oplever disse torne på. Du kan være med disse torne på en måde, så du kan rumme det, og ikke lader dig synke ned i depression eller afmagt. Du kan med dette energibad løfte dig ud af disse følelser, der tynger dig og holder dig nede.

 

Vi drømmer om en verden, hvor mennesket går side om side og nyder livets dans alene og sammen. Vi drømmer om en verden, hvor I som mennesker ser igennem facaden hos andre, og ser lyset og kærligheden i alle, som I møder på jeres vej, og at I opdager, at I er forbundet i et netværk af kærlighed og lys. Og denne drøm er ikke kun en drøm, den er en af de drømme, som I kalder klarsynsdrømme, for vi ved, at den vil gå i opfyldelse. Flere og flere går kærlighedens og lysets vej, og vi hjælper jer med dette, så meget som det er os muligt.

 

Dette energibad, som jeg har bygget inde i dig, imens du har læst denne besked, er en af måderne vi kan hjælpe på. Du har nu mulighed for at til-vælge dette energibad, når du mærker, at du har brug for det. 

Vi ønsker, at I oplever glæde og kærlighed indeni jer, når I går på jorden, på samme måde som den I mærker, når I ikke er i jeres fysiske kroppe, og vi ønsker, at I åbner jer endnu mere for lyset og energierne, som strømmer til jer i denne tid. 

Dette energibad vil hjælpe dig til at åbne for disse energier. For det er med energier som med oplevelser og fysiske ting, noget skal fjernes, for at der bliver plads til nyt.

 

Lad dig bade i denne energi, så tit du føler for det, og lad dig svømme med i energien, når den starter sit naturlige flow i dig.

Tillad dig selv at prøve noget nyt, når du begynder at mærke, at du skal ”gå” i en bestemt retning, når du skal sige noget, eller når du skal opsøge en gammel ven eller andet. Mærk efter, når energien trækker i dig og flyd så med. Du vil opleve langt mere kærlighed til dig selv, fordi du tillader dig selv at stå op for dig selv, og følge det du mærker, og du vil åbne for at se andre mennesker i det samme lys, som du selv er skabt af, og som du allerede mærker i glimt.

 

Lad dig selv vise dig din vej, lad den del af dig, som ved hvad der er rigtigt, og hvad der er vigtigt, lede dig og føre dig derhen, hvor du kan gøre præcist det, du skal gøre, på det tidspunkt som er det rigtige for dig

Så i overført betydning min ven, det er tid til et bad – du har knoklet længe og hårdt, og du trænger til at blive renset.

 

I kærlighed til mennesket Kuthumi

bottom of page