top of page

Kanalisering af Maria Magdalene i kirken i Rennes les charteau

Kristus og Maria Magdalene træder begge frem

Kanalisering fra Maria Magdalene 

 

En indvielse er klar til den som vil.

En ny åbning er dannet, for den sjæl der er åben for at træde ind.

En sti er skabt, og stabilisering af energiens sammenfletning af det maskuline og det feminine er klar, og tilbydes den sjæl der vil at træde ind på denne sti.

Denne sti er ny og samtidig uendelig gammel. Den viser vejen til det dybeste sted, der findes i den menneskelige krop og energi.

Den rækker ud mod himlen og ned i den jordiske energi, og vil give dig mulighed for at åbne ind til nye lag af dig selv.

Du vil på denne sti få tilført ny viden, og du vil åbne ind til den gamle visdom, kærlighed, og forståelse af hvad kærlighed gør.

Stien du går på, vil åbne dit hjerte ind til de lag og områder, der ikke har været tilgængelige før, og når du siger ja til denne åbning, vil forandringerne indfinde sig i dit liv.

 

Det tunge vil blive skilt fra, og det som tynger dig og holder dig fast, vil blive lagt på den forløsende hylde, så du kan bevæge dig fremad.

 

En ny sti – en ny vej – en ny åbning tilbydes dig lige nu – lige her – så åben dit sind kære sjæl, og sig ja til denne nye version af din menneskelige del.

 

Din retning er sat, og du ved din vej er kærlighedens og visdommens vej. Så lad os træde fuldt og helt ind i dit indre og skabe den totale forandring fra tyngde til kærlighed.

 

Gå med lyset kære sjæl

Åben dit sind kære væsen

Vi viser vejen

Vi viser kærligheden, og vi giver dig modet der skal til for at gå stien med kærligheden i dit åbne hjerte.

bottom of page