top of page
nadine-shaabana-qZW4KIa2UJA-unsplash.jpg

Kanalisering fra Kryon

Stilhed – åbning 

 

Kære venner, sådan vil jeg starte mit budskab til jer i dag.

Den stilhed, som kan vokse i dig, kan skabe åbning, og den åbning der kan vokse i dig, kan skabe stilhed. 

En sammenkobling af lys og ønsket om at ville dette.

Mange mennesker ønsker udvikling og spiritualitet – mange mennesker håber på det store gennembrud, der består i, at pludselig bryder visdommen og lyset igennem. 

 

Mange tror, at dette er den eneste måde at vokse i sin menneskehed, fordi mange af dem, som har gået denne vej, udgiver bøger og lyd, som fortæller om denne vej. 

 

Men der er en anden vej – en mere subtil vej og en mere rolig og behagelig vej.

Vejen igennem stilheden i dig selv ER vejen til åbning til lys til visdom. 

 

Stilhedens vej er praktiseret i tusinder af år af hellige mænd og kvinder, og også de fortæller om deres vej igennem stilheden. Og dog er det ikke den vej, jeg vil præsentere dig for nu. 

 

Denne vej, jeg taler om, er en stilhedens vej, som kan praktiseres for det moderne menneske og for det travle menneske, som tager et aktivt valg om at gå denne vej. 

 

Stilhedens vej kan kombineres med et helt almindeligt menneskeligt hverdagsliv med familie og børn. Den kan sammensættes i sin struktur i forhold til, hvor meget du ønsker dette, og i forhold til hvor i dit liv du er. 

Den tager hensyn til tid, lyst og behovet for at flytte sig hurtigt eller langsomt. 

 

At gå denne vej betyder, at du langsomt træder ind i den del af dig selv, der comitter sig til at ville sjælens vej, og det er derfor vigtigt, at du med dig selv træffer valget og går 100% helhjertet ind i dette. 

 

Ofte har mennesket lysten, men mange ”arbejder” ikke for det. Forstår du, menneskeheden er i deres egen udvikling en smule dovne ;0) og ønsker at tage den lette vej, hvor andre viser dem vejen og oplærer dem. Og mange lader sig guide ind i forskellige former for andres udviklingsveje. 

 

Men kunsten i stilhedens vej er at finde din egen udviklingsvej, din egen måde at vokse på, at åbne på og at vågne på. 

 

Jeg giver dig her fem trin, som jeg beder dig om at gå i dit eget tempo og i dit eget indre. 

Du behøver ikke dele det med andre, hvis du ikke vil – du behøver ikke at tage disse trin sammen med andre, hvis du ikke vil.

Men hvis du vælger at gøre dette samme med andre, så husk, at I hver især har jeres egen vej, og at det, at I vælger at gøre det sammen, er for at støtte hinanden i, at I hver især holder fast i jeres egen udviklingsvej. 

 

Step 1

Er en række spørgsmål, som jeg vil bede dig om at svare på

  • Hvorfor vil du gerne åbne dig for din egen udviklingsproces

  • Hvordan mærker du inden i dig, hvilken måde der er den bedste for dig 

  • Hvordan kan denne måde praktiseres i din hverdag, så du samtidig kan få din hverdag til at fungere 

  • Hvilke områder ønsker du at ændre på i din hverdag, for at dette kommer til at virke, og hvilke vil du ikke give afkald på

I disse spørgsmål er det vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv – Husk på, at intet er forkert eller rigtigt, ud over det du mærker. DET ER DIN VEJ OG DINE BESLUTNINGER

 

Brug tid på disse spørgsmål, gå nogle dage med hvert spørgsmål, og mærk efter, hvad der føles rigtigt. 

I denne fase er det vigtigt, at du ikke bruger din menneskelige hjerne til at tænke dig til svarene. Naturligvis er der tanker om det praktiske, og hvordan din udviklingsvej skal hænge sammen med hverdagen, men svaret skal føles rigtigt i dit indre – der kan mærkes et rungende ja igennem en fornemmelse af, at dette kan lykkes, og dette VIL jeg. 

Det har ingen betydning, om det tager lang tid eller kort tid at svare på disse spørgsmål, og det har ingen betydning, om det, du kommer frem til, er noget du praktiserer lidt eller meget, i forhold til hvor i dit liv du er. 

 

Step 2 

Åben dit hjerte for den beslutning du har taget, og tillad dig selv en stund, hvor du mærker efter, om du er 100% sikker på, at det kan hænge sammen for dig – juster igennem step 1, hvis der er den mindste tvivl 

Gå ikke videre til step 3, før det virkelig føles godt.

I dette step er det vigtigt, at du hilser tvivlen velkommen.

Tvivlen om det kan lykkes

Tvivlen om du selv syntes det er nok

Tvivlen og hvad vil andre synes 

Tvivlen om du gør det godt nok 

Når du hilser tvivlen velkommen, omfavner du den og tillader den at være en del af din proces. 

Den skal ikke overtage processen, men den skal have lov til at være i dig, for den skaber nye indsigter, i forhold til det du fandt ud af i step 1. 

Også dette step skal du bruge tid på – gerne dage eller uger – lad dig fylde af de indsigter, som tvivlen vil skabe, ud for hver enkelt beslutning du har truffet i step 1, og tilret, så det passer til det nye, som vokser frem i dig

 

Step 3 

Begynd at praktisere dine beslutninger 

Start i det små, og med det mener vi, at har du fundet på 3 ting, du skal gøre på en uge, læg da en plan, hvor du langsomt trapper op 

Du starter så med en ting, som du praktiserer i eksempelvis 4 uger, og så udvider du med en ting mere, når du føler, at den første er blevet en rutine, og du er klar til det næste osv

Men husk, at den plan du lægger for optrapning, IKKE skal følges til punkt og prikke. 

Du skal hele tiden mærke efter, hvornår du er klar til at tage nyt ind, så: er planen en ting i 4 uger, og du efter de 4 uger stadig ikke føler dig klar til at starte det næste op, så flytter du blot de 4 uger til eksempelvis 6 uger, hvor du fortsat kun praktiserer den ene ting osv osv 

 

Du kan ikke planlægge din udvikling i forhold til, hvornår du er klar til det næste step – du bliver nød til at mærke efter, hvornår du er klar 

 

Mennesker er dygtige til at planlægge og dygtige til at følge disse planer, men de er også dygtige til at overhøre deres indre stemme, der fortæller, at de skal stoppe op og ændre planen, fordi de er vant til at følge planer. 

Men ens udviklingsvej kan ikke sættes ind i en fast plan – den skal tilpasses og justeres hele tiden – så i dette step er det vigtigt, at du hele tiden justerer og tilpasser. 

 

I dette step kan utålmodigheden tage dig, og du kan begynde at punke dig selv for ikke at følge det, du har aftalt med dig selv, så her står vi klar til at deltage i din plan 

Vi vil komme til dig i dine drømme og i dine øjeblikke, hvor du åbner for din inspiration, og vi vil lade dig forstå, at det, du er i, skal til, for at du går din egen udviklingsvej – så ”lyt” i dette step efter vores vejledning, og husk, at denne vejledning kan komme til dig på mange måder. 

Det kan komme igennem samtaler med en ven eller kollega, det kan vises på et skilt, i en bog eller noget du lytter til, eller læser på internettet, det kan pludselig opstå som en ide i dit indre, eller igennem kassedamen i supermarkedet der er snaksaglig og siger noget til dig, som giver dig forståelsen for, at du må ændre i det, du oprindeligt havde besluttet dig for. 

 

Brug masser af tid i dette step – det kan være måneder eller år – det har ingen betydning 

Langsomt vil du komme igennem din plan og er klar til step 4

 

Her vil du mærke et naturligt behov for at bevæge dig videre ind i en ny fase, hvor du igen kigger på dig selv, og hvordan du kan komme videre ad din udviklingsvej. 

I dette step, som du blot glider ind i, vil nye muligheder åbne sig for dig. 

I dette step vil din sjæl have taget endnu mere plads i dig,  så du vil begynde at leve din sjæls perspektiv ud på kloden på en ny måde

 

Uanset hvor du er i din opvågning, vil der altid være mulighed for, at din højere bevidsthed/din sjæl får mere plads i dig, og at dette aspekt af dig kommer mere og mere tilstede i dig og i dit daglige liv. 

 

Det er derfor naturligt, at disse steps kører i cirkler, hvor den energetiske struktur i dig flytter sig ind i en ny cirkel, når du er klar til at bevæge dig videre. 

 

Når du er i 4. step, vil du begynde at mærke et behov for at ændre retning i dit liv – det kan være store eller små justeringer, men trangen vil komme tydeligt til udtryk i dit indre. 

Det er her tid til, at du mærker efter, hvad det er i dit liv, der skal ændres 

I denne fase som i de andre er det vigtigt, at du giver dig tid til at vende og dreje alle muligheder 

 

Hvad gør dig godt i dit liv, og hvad skal ændres 

Hvad gør dig glad, og hvad tynger dig 

Er der mennesker i dit liv, som er vigtige for din udvikling, der skal ”holdes” tæt på, eller skal de ”skubbes” lidt væk, så de ikke påvirker dig så meget 

Hvor henter du energi, og hvor drænes du 

Mange ting skal overvejes, men du VIL vide, hvad du skal kigge på, hvis du tillader dig selv at være ærlig overfor dig selv. 

 

Denne fase er svær, for den kan skabe udfordringer med venner, familie, job, penge og andet, som er grundfundamentet for menneskeheden. 

Den kan føles svær, for der kan ligge megen usikkerhed i fremtiden, og der kan være en følelse af at såre andre, fordi du i denne fase måske er nød til at gøre nogle ting, som påvirker andres liv –  og disse andre mennesker føler måske ikke, at de er klar til denne ændring. 

Men vid, at der er en sammenhæng imellem dig og dem, der påvirkes af dine beslutninger – at du kan være den, som har ”opgaven” at skubbe jer videre, eller at du selv skal igennem usikkerhed med eksempelvis job og økonomi for at vokse. 

 

Når du har fundet din vej igennem det, som du mærker er vigtigt at ændre i dit liv, er det tid til at træde ind i step 5 

 

Her starter den udførende del af step fire

Her er det tid til at bringe dine beslutninger fra step 4 ud i livet

Der kan være en lang eller kort proces fra, at step 4 er afsluttet, til step 5 bliver aktiveret, men du vil mærke, når det er tid til at gøre noget ved de dele af dit liv, som ikke er gode for dig i din egen udviklingsvej 

Også step fem kan tage lang tid, men fra dine beslutninger er meldt ud fra dig til omverden, og frem til det sker, vil du begynde at mærke, at forandringerne gør dig godt. 

 

Denne fase kan også være hård, for der ligger mange menneskelige følelser i denne del. Så brug os, kære ven, og brug de redskaber, som bliver dig givet igennem inspiration og drømme. 

Vi vil komme med indspark til dig, for at du kan finde mere ro i forandringen, så lyt til det, som kommer op i dit indre 

Det kan være mere tid med venner, gåture i stilhed, behovet for at rejse væk og være lidt alene eller andet, afhængigt af hvem du er i din menneskehed. 

Nogle kommer bedst igennem forandringer i eget selskab, andre har brug for mennesker omkring sig 

Nogle mærker og tackler det i sit indre, og andre skal tale det ud. 

Du ved selv, hvad der er bedst for dig, så brug dine ”metoder” til at komme igennem det, og hav tålmodighed med dig selv. 

Støvet lægger sig ikke hen over en nat – det skal have tid. 

 

Og kære ven, når du står her på den anden side af step 5, og støvet har lagt sig, du har sundet dig og alt er faldet på plads i dit liv igen , så er det tid til at træde ind i en ny cirkel af forandring og starte step 1 op igen. 

 

Jeg ved, at du tænker nu: ”jeg kender jo meget af dette, jeg har gjort det mange gange” – også det er vi enige i  - det har du 

 

Hvad du måske ikke har gjort så mange gange er, aktivt at være i step 1, 2 og 3 

Disse tre step bliver ofte glemt i den menneskelige udvikling, fordi udviklingscirklerne drives automatisk af energien i dig, og du vil flyde igennem dem bevidst eller ubevidst. 

 

Hvis du har mere fokus på step 1 til 3, vil det hjælpe dig til at finde mere ro i step 4 og 5, for du vil skabe dine egne værktøjer/måder at arbejde med den udviklingscirkel du er i. 

 

På en måde kan man sige, at du kan påvirke din proces igennem step 1 til 3 frem, for blot at lade dig tage af den udvikling der naturligt sker. 

 

Igennem step 1 til 3 sætter du dig i førersædet og tager styringen i din egen udvikling. 

Du hjælper dig selv og bestemmer selv, om din udvikling og forandringerne i dit liv skal gå hurtigt eller langsomt 

 

Du åbner for, at energien retter sig ind til dit tempo, og til det som er vigtigt for dig, frem for kun at flyde med den udvikling der automatisk sker igennem påvirkning fra kloden og andre mennesker. 

 

Det kan ikke undgås, at du påvirkes af andres udvikling eller af klodens udvikling, for alt hænger sammen, men du kan skabe dig selv en mere fredfyldt og lysende udvikling, hvor du er den, der sætter retningen for dit liv og for din udvikling. 

 

Kære ven, valget er dit – flyd med eller tag styring – god fornøjelse

 

I kærlighed til menneskeheden Kryon

bottom of page