top of page

Tag vores hånd - Kanalisering fra Kuthumi og Sandalphon

Vi vil vise dig vejen frem mod større forståelse af, hvorledes alt hænger sammen.

Vi vil give dig indsigten i det, man med menneskeord kan kalde ”den store plan”.

Vi vil vække dig, så du lever hvert sekund af dit jordiske liv i pagt med din sjæls højeste kald.

 

Vi er her, og vi har altid været her for at hjælpe mennesker til at ”se” og ”forstå” universets energi-konstellationer, og hvordan alt, hvad der sker, har et formål og en videre vej mod nye åbninger af energi og sammenhæng.

 

Vi ønsker at gå ved din side og være en del af din jordiske opvågning. 

Vi rækker hånden ud lige nu – tager du den? 

Giver du os tilladelse lige nu til, at vi hjælper dig, puffer blidt til dig, viser dig retning, og stopper dig, når du bevæger dig i en retning, der ikke er til dit og altets højeste bedste?

 

Mærk, hvad det gør ved dig kære ven, når vi stiller disse spørgsmål. 

Åbner det for en længsel om at komme tættere på alt der eksisterer og tættere på dig selv. Eller lukker du dig mere sammen, og trækker dig lidt tilbage, fordi du ønsker selv at have styring over dit jordiske liv. 

Begge dele er præcist, som det skal være, du er på DIN rejse, og du bevæger dig i dine cirkler af opvågning med din sjæls pagt. 

 

Vi tilbyder dig at mærke ind i den fremstrakte hånd. Vi tilbyder dig - lige nu - at lave en aftale med os.

Hvor meget skal vi bidrage med? 

Hvor tæt ønsker du, at vi kommer ind i din energi og ”påvirker” dig med vores energi og visdom?

 

Mærk efter, og sig eller skriv den aftale ned, som du ønsker med os. 

Du ved, at vi skal have din tilladelse, for at vi kan blive en del af dit energifelt, og ved at lave denne øvelse, giver du os ”mere officielt” tilladelsen til, at vi træder ind i din energistruktur og justerer og vejleder. 

 

Al tilladelse er godt for din opvågning – uanset om du ønsker selv at sidde ved roret, eller at du giver os 100% tilladelse til at hjælpe og vejlede. 

Og vid, at selv om du tillader os at tage 100% over, vil du stadig være den, der har den endelige kontrol af dit jordiske liv. 

At give os tilladelse til at tage over, er mere en tilladelse til, at du intuitivt åbner dig for vores vejledning og visdom. En åbning ind til universets sammenhænge og energisubstans, som vil sende dig energetiske tilpasninger og justeringer, som indsigter der vækker dig og bringer dig ud af tilstande, som din egostruktur har skabt, for at du med din menneskedel føler dig tryg. 

 

Denne ”falske” tryghed er en fastlåst energi, der bremser din sjæls opvågning på kloden og i universets struktur. Dette skyldes, at egostrukturen bygger på kontrol og frygt igennem følelser fra dette og tidligere liv. 

 

Den kontrakt, vi håber du vil indgå med os, bygger på tillid og indsigt. Den bliver ”skrevet” i kærlighedens og lysets sprog, og den åbner for, at din egostruktur tør slippe fastlåstheden og tillade, at små glimt af lys trænger ind og bryder facaderne ned indefra. 

 

Din rejse på denne klode er unik. For med denne rejse har du netop sagt ja til at lade frygten og kontrollens energi fylde dig, for at du kan finde vejen tilbage til hjem. 

Og det er præcist derfor, at vi kommer til dig i dag igennem denne tekst. 

Vi kommer for at hjælpe dig med at finde vejen ud af disse fastlåste situationer, som du stadig lander i, og dette på trods af at du sjæleligt er kommet langt. 

Din opvågning har taget fart i de sidste par menneske-år, og du ønsker mere af dette. Men noget holder dig i perioder tilbage, og det kan nogle gange virke, som om du bliver slået lidt tilbage og må ”kæmpe” dig igang igen. 

Denne følelse og oplevelse opstår, når din egostruktur fra dine tidligere oplevelser, bliver usikker på, om du nu kan stå dette igennem, og om du kan klare det. 

Egostrukturen er som en overbeskyttende mor, der med alle kunstens regler forsøger at passe på dig. Den vil dig det godt, men den kan ikke se, at det, der rent faktisk sker i dit liv, når den gør sit indpas, er, at den holder dig tilbage. 

Egostrukturen er bange for al det nye, der skaber store forandringer i dit liv. Den kan derfor finde på, at holde dig krampagtigt fast igennem følelser af frygt, usikkerhed, dårlig samvittighed og meget andet. 

Al dette blot fordi den vil passe på dig, men desværre gør den det ud fra gamle energistrukturer, da den ikke er opdateret på alt det nye ;)

 

Det nye er det, som bringer lys og glæde ind i dit liv. Det er det, som giver dig styrke, og som flytter dig i den- eller de retninger i dit liv, som skaber nye åbninger i din bevidsthed.

Det nye er det, som bringer dig hjem. 

 

Det nye er det, vi tilbyder i denne udstrakte hånd.

Det er universets visdom og indsigt, der tilbydes dig. 

Det er forståelse og åbning til, hvad din sjæls rejse har af formål.

Det er et liv i glæde og indre ro. En følelse af at uanset hvilke forandringer der kommer, så sker det til dit og universets højeste bedste.

 

Så kære ven, tag vores hånd, hvis du vil – indgå en aftale med os på de betingelser, som  du føler tjener dig bedst. 

Vi vil altid være her for dig, uanset hvad du vælger.

 

I dyb kærlighed til menneskeheden

Kuthumi og Sandalphon

bottom of page