top of page

Stå fast og stå strålende i dit lys - Kanalisering fra Kryon

Godaften kære venner en fornøjelse det er for mig at få lov til at tale til jer.

Jeg vil i dag gerne tale lidt om, hvad det er som sker rundt omkring jer, og hvorfor det er så svært at se, at der er lys for enden af tunnelen.

Ser i kære, det er mørkets sidste krampetrækninger som er i gang nu, og det kommer til at vare lidt endnu, før det slipper. Der er lige nu meget kaos og ”ondt” omkring jer, og som menneske kan det være svært at se, hvad det hele skal føre til, og at holde fast i troen på, at det ender godt, kan være tungt og hårdt arbejde.


De lysarbejdere, som tror med hele deres hjerte og deres sjæl, er på overarbejde, for de skal hele tiden stå på mål for, at det er lyset som vinder, og de skal hele tiden forsvare deres standpunkter om, at det ender godt i den sidste ende.


Du, kære lysarbejder, bliver nogle gange kaldt optimist og urealistisk, når du bliver ved med at sige, at det nok skal gå, og at det kun er et spørgsmål om tid, før de mørke energier slipper sit tag, du bliver ved med at være lyset, at være freden og at være kærligheden og omsorgen. Du bliver ved med at tro på det bedste i mennesket, også selv om det ikke altid er det samme du får igen. Du møder modstand, du møder hovedrysten og folk fortæller dig, at du skal lukke øjnene op og se dig omkring, at vi er nød til at gøre noget, så som at lukke grænser, at bekæmpe de magthavere som ikke efterlever det, som demokratiets ånd står for, og at vi skal sætte hårdt mod hårdt.


Og så er det du står der i dit lys og sender din kærlighed og omsorg ud til alle dem, som er en del af dette. Ikke kun til dem som lider, men også til dem som kun indeholder mørket og endnu ikke har set lyset, for du ved med hele dit hjerte og din sjæl, at du gør det rigtige, for dit lys spreder sig, og du sender lys ind til dem som har brug for det. Du viser vejen ved at stå stærkt i dit lys og stå fast på dine synspunkter om, at det nok skal vende, og at det nok skal blive godt. At kloden vil blive et fredligt sted hvor I mennesker tager vare på hinanden og hvor krig og ufred ikke eksisterer.

Jeg vil gerne rose dig for dette kære, og jeg vil gerne fortælle dig hvor vigtigt det er, at du holder fast. For de søjler af lys, som lysarbejderne danner, er grundpillerne til det nye samfund som omfatter hele kloden, der hvor alle står sammen og tager sig af hinanden, der hvor alle lever i fred og fordragelighed, og der hvor alle har nok og ingen mangler.


For når der først er fred på jorden, når mennesket først er kommet ud af den mørke tid og ind i lysets tid, så er tiden inde til, at der åbnes for nye kvaliteter. Så begynder I at forstå, hvad I er i stand til, for så åbnes der for nye indsigter og evner, som har ligget klar til jer. På den anden side af mørket bliver det muligt for jer at skabe alting selv, I bliver i stand til at trække direkte på den universelle kilde, og I bliver bevidste om, hvor I kommer fra, og hvorfor I har sagt ja til disse liv på jorden.

Kære menneske, kære lysarbejder, vi går ved din side og støtter dig og hjælper dig, vi omsvøber dig med vores kærlighed og energi, og vi minder dig om hvem du er, og hvorledes du kan kontakte os. Vi venter på, at du rækker hånden ud og giver os tilladelse til at være en del af dig liv, og vi er tålmodige, det ved du. Flere af jer kalder os til jer i gode tider, og når I så har det svært, skubber I os væk og lukker os ude. Så glemmer I at tro og stole på, at vi også er der, når det er svært. Vi er her for at trøste dig og tørre dine tårer væk fra din kind, vi er her for at hviske ind i dit øre, hvilken vej du skal gå, eller hvad du skal gøre for at lette det tunge fra dine skuldre, men du hører os sjældent, når du har det svært. Det er som om, at der kommer en usynlig mur imellem os. Men når du har det svært, er det jo netop der, at du virkelig har brug for hjælpen, det er der, hvor du i stedet for skal lukke helt og fuldt op, så vi kan komme ind og hjælpe dig, vise dig retning og være hos dig. Vi kan rumme din smerte, og vi kan lette den, så den ikke er så tung at bære. Så kære menneske, næste gang du står i en situation, hvor livet bliver svært, så husk på, at vi er her og står til din disposition, vi vil så gerne hjælpe og støtte dig, så husk, at det er udelukkende et spørgsmål om, at du vil lade os gøre dette.

Jeg har ofte siddet og undret mig, kære menneske, undret mig over hvilket univers som skal komme, næste gang du viser vejen ind i dit hjerte! Jeg har spekuleret og tænkt over, hvad der skal til for at dette univers kan blive smukt og gyldent, og jeg er kommet frem til et resultat (smiler). Ser du min ven, jeg vil i dag – lige nu – give dig en gave, en skøn og smuk gave, som du fremover kan bære i dit hjerte, hvis du vil.

Kære du, luk dine øjne når denne kanalisering er slut. Jeg vil så komme til dig og aktivere det dybeste i dig, den glød som vil få dit lys til at brænde stærkere og større, den glød som vil vokse og give dig styrke og indsigt, den glød som vil forbinde dig til din indre visdom og dine tidligere liv, den glød som vil aktivere samspillet i dit liv med dine forfædres visdom. Jeg vil tænde denne lille glød og jævnligt puste til den, så den kan vokse sig stor og gylden, jeg vil åbne for, at du bliver i stand til selv at få gløden til at vokse sig så stor, at du uden hindringer selv kan putte brænde på og se at gløden ændrer sig fra små flammer til et stort smukt bål, som brænder inden i dig. Du skal ikke gøre meget for dette, kære ven, blot tænke på bålet og forestille dig at du går i den smukke universelle skov og samler brænde sammen og bærer det hen på bålet.


Bålet inden i dig vil give dig styrke og tro på, at retningen er sat, og at det bliver smukt og gyldent på den anden side af mørkets energi. Bålet vil give dig troen på, at disse lysende byer, som nogle taler om, rent faktisk bliver en realitet, og at mennesket vil vokse sig ind i lys og i samspil med kloden.

Der er så mange muligheder for, hvilken vej I går, kære mennesker, men vi kan se, at de alle fører i den samme retning. Nogle veje er lidt længere end andre, men alle fører til det samme mål.
Målet er foran dig, og du ser det i dine drømme, du ser det i meditationer og i de øjeblikke hvor du lukker øjnene og mærker i dit hjerte, at I mennesker er på rette vej. Hold fast i dette smukke syn kære, hold fast i følelsen i dit hjerte om, at målet kan ses forud.

Det har været en lang vej mennesket har været ude på, og der har og er stadig meget lidelse, men nu er retningen skiftet, nu er lidelserne snart forbi. Du kan se det tydeligt, for det, som mørket gør i øjeblikket, er at bruge sine sidste kræfter på at forsøge at skræmme dig, det håber, at du giver efter og bliver bange og angst for, at alt dette onde skal ramme dig eller dine nærmeste, men så længe du lyser, kære, så længe du står i dit strålende lys med dit åbne hjerte og sender kærlighed og omsorg ud, så længe kan mørket ikke ramme dig. Det er som et lukket mørkt rum hvor døren åbnes og rummet bliver badet i lys når lyskontakten bliver tændt, så viger mørket, det kan ikke andet, og sådan er det også med den lyse og den mørke energi, og det mørke ved godt, at det ikke har en chance, når lyset er tændt. Så kære, kære ven, jo mere du stråler, jo mere du lyser op, jo mere lys du sender ud, des mere rammer du andre med lyset og tænder deres lys, og flere og flere vil blive en del af denne lyskæde. Ser du det kære, det kan ikke være anderledes, det breder sig, og det breder sig hurtigt nu, så stå fast min ven i dit lys, og strål alt det du har lært, for du gør en forskel for kloden og for lyset, du viser vejen, og du hjælper med at tænde lyset i andre.

Jeg siger dette, fordi flere har brug for at høre, at det gavner, og at det virker. Jeg kan ikke vise dig det, desværre, og dog kan jeg måske alligevel gøre lidt, for at du forstår det endnu mere, for kære du, lad os lave et eksperiment mens du sidder her og læser.


Mærk dit lys indeni, og lad dig nu fylde op af dette lys, mærk hvordan du lader paraderne falde så lyset kan trænge ud i rummet du sidder i, hold fast i dette lys og gå nu ud af rummet og ud i verden med dette lys tændt, du vil se kære, at det gør en forskel, du vil opleve, at mennesker omkring dig virker mere glade og mere rolige, folk vil komme til dig, fordi de ønsker at være en del af dette lys, og når de gør dette, så vis dem vejen ved at fortsætte med at stråle og lad disse stråler trænge dybt ind i disse mennesker, som kommer til dig. For med dit lys tænder du deres lys, og de begynder så selv at stråle, blot vent og se kære, det virker, prøv det af og lad mig gerne vide hvordan det påvirker dit liv, for jeg går jo lige ved siden af dig, så du kan blot række ud og tage min hånd, og jeg vil vide at du har opdaget, at det er virkeligt, at det er sandt.

Kære menneske, gå med kærlighed og hold altid dit lys tændt, lad det stråle og vise vejen. Tro på at målet er tæt på, og vær stærk i bevidstheden om, at det du gør, virkelig har en effekt, og at barometeret er kommet på den anden side. Forstået på den måde, at du kan måle et midtpunkt for energi, og dette midtpunkt imellem lys og mørk energi er passeret, så lyset nu har overtaget, og det vil fortsætte indtil den mørke energi slipper sit tag i menneskeheden, og da min ven, er mennesket klar til næste udviklingstrin til noget endnu smukkere  og endnu skønnere end fred på jord.


Åååå der er så meget til jer, så meget godt og smukt, som I slet ikke kan forestille jer, så kære, glæd dig, du kommer til at opleve det hele. For du er jo et menneske, hvor sjælen har sagt ja til at komme tilbage igen og igen, så bare rolig min ven, det hele kommer til dig med tiden. Du vil opleve det hele, og det smukkeste er, at næste gang du åbner dine øjne på denne smukke klode, så er du i stand til at huske og at elske og lyse på en helt anden måde, end du gør i dette liv. Men vid også kære, at alt dette kan du også godt opleve i dette liv, hvis du tror og tør stå frem og stråle dit lys ud på kloden.

I kærlighed til mennesket Kryon

bottom of page