top of page

Vi ser dig - Kanalisering fra Kuthumi

Kære menneske

Der sker frygtelige ting i jeres verden lige nu, der er oplevelser som er så svære at forstå og rumme, at det gør ondt helt ind i dit inderste væsen. Jeg ville ønske, at I mennesker ikke skulle igennem dette, for I har så svært ved at forstå formålet med alt det, der foregår omkring jer. Og mange af jer her i Norden føler, at det rykker tættere og tættere på, og at det grusomme trænger helt ind i jeres baghave.

Kære menneske, det er ikke fordi I som mennesker skal lide, det er ikke fordi, I er sat på denne jord for at livet skal være svært at komme igennem, og at I skal opleve grusomheder, I er her som mennesker for at hjælpe lyset med at trænge igennem. I er her for at hjælpe energierne med at skifte retning, og I er her for at skabe lys og sprede dette lys ind i mørket, ind i de inderste kroge hvor intet lys endnu er trængt ind helt. Helt ind til midten af den mørkeste kerne af energi, som stadig har fat i jordens midte og i jordens energetiske volumen. I er her for at give jorden den opbakning og støtte der skal til, for at energierne kan sikres i form af lys og forståelse, i form af medmenneskelighed og indsigt og i form af vækst i lysets midte.

Dette lys, som du spreder kære sjæl, er netop det, som vil bringe jorden videre. Det er netop dette lys, som vil vinde over mørkets energi. Ikke i menneskelig forstand men i energiernes test og udvikling. Et arbejde, som du og mange andre sjæle sammen med dig, har sagt ja til, et arbejde som til tider kan føles hårdt for mennesket, og som smerter et lyst og levende hjerte.

Men også et meget vigtigt arbejde, for var du her ikke, ville dit lys mangle i mængden, og én mindre ville sende dette strålende lys af kærlighed og medfølelse ind i de mørkere og gamle energier.

Dette lys som opløser og forandrer, dette lys som skaber gennemslagskraft med kærlighed og glæde, og dette lys som viser vejen for dem, der endnu ikke er vågnet helt og fuldt op til dette lys.

Du kære menneske, vi går ved din side, vi hjælper dig og løfter dig så godt vi kan, vi rækker hånden ud imod dig og ønsker kun, at du skal tage den, så vi kan hjælpe dig endnu mere, og give dig endnu mere håb og forståelse for, at der er en vej ud af dette, og at denne vej ikke kan stoppes eller blokeres. I er som menneskeenhed så smukt på vej, og det, at lyset fra jer bliver kraftigere og kraftigere, vises tydeligst ved, at mørket presser på for at gøre modstand. De sidste krampetrækninger er i gang, og der er ingen vej tilbage. Lyset vil vinde, vi har set det før på andre planeter, og vi kender de mønstre, der foregår på jeres smukke planet lige nu, vi ved, at det er ved at være slut for mørket, og vi ved at lyset vil sejre.

Der er dage, hvor du, kære menneske, føler at det er håbløst, at der blot dukker andre og stærkere kræfter op, når de første er ”slået” ned, men vi kan se herfra, at det går mod en afslutning, vi kan se, at I er langt over midten og at lyset nu stråler langt ind i mørket, og at mørket ikke kan stå imod. Vi beder dig derfor om, igen og igen – ved at prikke til dig med medfølelse og kærlighed – at blive ved med at ”kæmpe” videre i lysets tjeneste.

Vi ser at dine tårer, og dine følelser for det der sker omkring dig, skaber lys. Lys der spreder sig langt ud i universet og ind i jordens midte og videre ud til de steder, hvor lyset langsomt trænger ind i det ene hjerte efter det andet. Vi ser hvordan mennesket en efter en ændrer sig og vender sig mod kærligheden og medfølelsen for sig selv og andre. Vi ser hvordan I som mennesker begynder at række armene ud mod hinanden, på trods af de forskelligheder I ser i andres udseende. For dette lys, du bærer, er begyndt at brænde på en helt ny måde både i dig og andre lysarbejdere. Dette lys giver dig en ny forståelse i dit indre, og du begynder at se andre mennesker på en ny måde. For nu starter processen i alle mennesker, hvor der åbnes for at I kære mennesker, ser med hjertet og ikke med jeres fysiske øjne. Nu starter processen hvor I begynder at se og mærke den guddommelige sammenhæng i jer selv, og I ”ser”, at I er skabt af samme stof som jeres nabo, jeres kollega, ja selv jeres værste fjende. I begynder at se, at de mennesker, der stadig bærer mørkets gamle energi i deres hjerter, også har den samme guddommelige del i sig, denne del der findes i alle mennesker på denne jord. Og når dette sker, og du, kære menneske, begynder at genkende denne del af dig selv i alle andre mennesker på jorden, uanset hvem de er, og hvad de har gjort, ja, så går forandringen stærkt, for så åbner lyset direkte fra dig og ind i dem, der endnu ikke helt har åbnet for lysets vej.

 

Dette er endnu en hjælp herfra, dette er endnu et fast track, og dette, sammen med andre ændringer som kommer til at ske, vil overvinde mørkets gamle energi helt og fuldstændigt.

Mange smukke ting er på vej ind i jeres energi kære mennesker, megen hjælp er på vej, og der vil ske ting på jorden, som I ikke kan forudse. Små ændringer og uforudsete handlinger fra mennesker I ikke troede kunne ændres, vil skabe grobund for nye retninger og nye måder at samarbejde på.

Der er ikke langt igen kære sjæl, der er retning og åbning ind mod lysets midte, og vi kan hjælpe yderligere, hvis du vil.

Vi kan træde til, når du føler det bliver for svært. Ikke kun i de store åbenlyse svære områder på jorden, men også for dig personligt. Vil du have hjælpen fra os, er den her, det er kun et spørgsmål om, at du for et kort øjeblik beslutter at træde ud af din menneskelige boks af overbevisninger om, at du ikke bliver hørt og ikke får hjælp. Og i det øjeblik du træffer denne beslutning om, at vi er her, vi hører, og vi hjælper dig, vil du mærke vores tilstedeværelse, og dette vil gøre, at du vil begynde at handle anderledes, for så vil du være i kontakt med os, og din og vores energi vil blandes og skabe nye muligheder for dig.

Der er så meget vi gerne vil hjælpe med, og ingen hjælp er for stor eller for lille. Mennesket har skabt det, at livet skal være lidt besværligt at leve, bare engang imellem. Tænk hvis mennesket i stedet for havde skabt, at det at gå på jorden er smukt og let, at det at gå på jorden er en glæde hver dag. Denne tankeboks og vaneboks kan du nedbryde blot ved tankens kraft min ven, denne tankeboks kan forsvinde, hvis du vælger glæden, hvis du vælger letheden.

Se dig selv i spejlet i morgen tidlig og sig til dig selv, at i dag er du glad, i dag er alting let, og i dag skaber du lys og glæde omkring dig. Din dag vil blive helt anderledes fyldt med glæde og skønhed, og jo mere du bruger disse små fif, jo mere vil dit liv ændre sig permanent.

En sjov lille ide spreder sig i mit lys lige nu i forhold til dig. Jeg vil min ven, i morgen og de efterfølgende dage, give dig noget at være glad for, jeg vil vise dig vejen – de næste dage vil jeg gå foran dig og fjerne alle sten på din vej, jeg vil prikke til dig, og jeg vil sende dig små sjove indfald, som vil få din sjæl til at grine og dit hjerte til at le. Jeg vil sende pudsige handlinger efter dig og åbne dine øjne for, at livet er skønt. Jeg vil vise dig, at du engang, før du kom til denne jord, var opsat på at leve hver dag fuldt ud. At du vidste, at livet ville blive en udfordring, er sandt, men du vidste også, at dit liv ville blive sjovt og indholdsrigt. Dette vil jeg hjælpe dig med at genopdage det næste stykke tid min ven, hvis du vil.

Så du og jeg indgår nu en aftale lige her lige nu – åben dit hjerte min ven, og lad mig komme indenfor. Forestil dig, at du lige nu åbner hjertet for mig og inviterer mig indenfor, forestil dig, at jeg træder ind og bliver en del af dit liv, at du og jeg nu kan skabe glæde, lethed og latter i dit liv.

Et glad hjerte og et lattermildt menneske skaber endnu mere lys på kloden. Et menneske med et lysende hjerte er ikke bange og bliver ikke taget af frygt. Et syngende sind åbner sig for andre og sender medmenneskelighed og kærlighed ud til alle, og din smukke sjæl, min ven, vil elske dette, din smukke sjæl som er både i dig selv som menneske og her ved min side, vil begynde at samarbejde, og dette er lyset i dig selv, der så træder helt og fuldt frem i dig. Dette er menneskets videre udvikling, at lyse fuldt og helt i det guddommelige lys, og stå ved lyset i arbejdsmæssige henseender. Forstået på den måde, at dette lys er arbejdslysets energetiske åbninger ind til nye energier, højere vibrerende energier og et tættere samarbejde med den guddommelige del i dig selv. Denne retning vil bringe det jordiske menneske langt hurtigere igennem udviklingsprocesserne end tidligere set. Vi har lært og set meget i alle de udviklingsforløb, I mennesker har været igennem i liv efter liv og fra den ene klode til den næste. Og I vil se, at I denne gang vil I komme hurtigere frem, nu I har brudt igennem markeringen fra 2012, denne del var den svære at bryde, og nu tager det fart. Flere føler det allerede, denne forandring der nu går så stærkt, at det nogle gange kan føles svært at følge med. Men læn dig tilbage i visheden om, at smukke ting er på vej, at forandringerne udføres og sker i kærlighedens væsen, og at du er med til at bringe hele dette smukke system videre.

Kære menneske, vi ser på dig herfra, og vi glædes over det vi ser, vi ærer dig for det arbejde du gør, og vi værdsætter, at du går på denne jord. Du er smuk i dit væsen, og du kan intet gøre forket. Dit lys stråler smukt, og du vokser i dette lys for hver dag der går.

Du spreder kærlighed og medfølelse ud igennem dette lys, og det at du nogle gange tror, at du ikke har medfølelse eller kærlighed for andre, er udelukkende menneske tanker. For vi kan se din inderste intension, og det er den, der er vigtig, det er den, der tæller. Og denne intension er intakt og lysende, uanset hvad du tænker, siger og gør, smukke sjæl.

Vær ikke bange for at lyse og vise denne intension frem min ven, og vær ikke bange for, at den ikke bliver set gennem dine personlige svære perioder. Den er i dig, og den vil forblive i dig altid. Den hjælper og vejleder dig overalt, og vi ser den, lysende og strålende altid.

Kære menneske, dit lys er smukt dit lys er stort – vores kærlighed til dig er uendelig, og vi rækker dig hånden min ven, og går sammen med dig i tykt og tyndt. Vi elsker mennesket, og vi er stolte og beærerede over at få lov til at være en del af menneskets energi.

I dyb ærbødighed Kuthumi

bottom of page