top of page
Tag på Rejse med Sjælen (6 torsdage)
Tag på Rejse med Sjælen (6 torsdage)

tors. 19. sep.

|

Hestehaven 5 2tv, 2500 Valby

Tag på Rejse med Sjælen (6 torsdage)

Dyk dybt ned i din eksistens og oplev transformative rejser gennem energetiske portaler fyldt med visdom. Gennem Stargatens og pyramidernes energi guides du ind i en verden af dybe indre rejser, hvor du kan frigøre blokeringer og hente indsigt, der hjælper dig til at leve mere autentisk.

Tid & sted

19. sep. 2024, 16.00 – 20.30

Hestehaven 5 2tv, 2500 Valby

Om begivenheden

Dyk dybt ned i din eksistens og oplev transformative rejser gennem energetiske portaler fyldt med visdom og indsigt.

Gennem Stargatens- og pyramidernes kraftfulde energi guides du ind i en verden af dybe indre rejser, hvor du får mulighed for at udforske, frigøre og berige din sjæl og dit menneskelige væsen.

På disse rejser åbner du dig for healing, forløser energetiske blokeringer og henter visdom og indsigter, som hjælper dig til at leve mere autentisk og i overensstemmelse med dit højeste selv.

Din bevidsthed vil tage dig til forskellige liv, hvor relationer, situationer og handlinger bliver undersøgt og forstået. Ved at dykke ned i disse liv frigør du energetiske bindinger, slipper tunge oplevelser og åbner dig for dyb tilgivelse.

Du vil også rejse til dit universelle ophav og se alle dine liv fra et større perspektiv. Her vil du få indblik i dine livsopgaver, hvilket skaber en dybere forståelse af dit nuværende liv.

Aftenenerne vil bestå af:

- to længere meditative rejser,  hvor engle og mestre kommer tilstede og arbejder med hver enkelt i form af det kanaliserede ord og energiens nærvær

- personlige beskeder til alle

- deling af egne oplevelser i gruppen, hvor jeg igennem kanaliseret coaching vil åbne for en dybere forståelse af, hvad som er sket under meditationerne

Gennem disse indre rejser udforsker og udvider du din forståelse af din eksistens og din plads i universet. Det er en rejse af opdagelse, forløsning og indsigt, der transformerer dig på sjælsplan.

Det Praktiske:

Vi mødes 6 torsdage 

- 19. september 2024 

- 17. oktober 2024  

- 14. november 2024  

- 12. december 2024  

- 9. januar 2025  

- 6. februar 2025

Mødetid: 16:00 til ca. 20:30

Adresse: Hestehaven 5, 2tv, 2500 Valby

Kan du ikke torsdage, starter der hold: mandag den 20. januar 2025.

Pris: 2.550 kr. for alle 6 gange

Depositum på 550 kr. betales ved tilmelding. Restbeløbet betales 14 dage før første mødegang. Herefter er tilmeldingen bindende.

Kontakt mig, hvis du har brug for en betalingsordning.

Holdene holdes små, så det følges trygt at dele sine oplevelser, og der er plads til at arbejde med den enkelte.

Maksimalt 6 deltagere pr. hold. Forløbet aflyses, hvis der er færre end 4 tilmeldte.

Tag skridtet mod en dybere forståelse af dig selv og din plads i universet. Tilmeld dig nu og påbegynd din rejse mod transformation og indsigt.

Billetter

 • På rejse med sjælen

  Et forløb over 6 gange

  Fra 550,00 kr. til 2.550,00 kr.
  • 550,00 kr.
  • 2.550,00 kr.

  Total

  0,00 kr.

  Del denne begivenhed

  bottom of page