top of page

Kanalisering fra Kuthumi

Tomhed i det indre - det føler mange i disse tider.

Ikke tomheden i form af afmagt eller følelsen af uløste problemer

Ikke tomheden i form af at livet ikke har værdi og ikke giver mening

 

Nej tomheden er af en helt ny dimension. 

Det føles måske slet ikke som tomhed, men kan føles mere i retning af uvished, eller uafklaret retning og forståelse af, hvad næste skridt skal være.

 

Mange føler det også som et behov for at bryde ud af vante rammer og bevæge sig mod nyt. Ofte uden at gøre noget, og det giver en uro og en ubalance i hele det menneskelige system. 

 

Disse følelser er alle udspring af den tomhed, som vi nævnte i starten. En dyb længsel har åbnet sig i mange. Og da mange ikke handler på denne længsel, og manifesterer det som bringer løsning til længslen, så skabes tomheden. 

 

Vi opfordrer dig til at mærke ind i dit indre – ind i de udfordringer og gentagne tankestrømme, som  du går med i øjeblikket. Ind i de situationer, hvor du mærker, at dine gamle handlemønstre tager dig, og du handler ud fra dine følelsers- eller tankers vold. 

 

Bag alle disse dele af dig ligger tomheden, og bagved tomheden ligger længselen og venter på at blive opdaget og taget hånd om. 

 

En længsel så dyb som den dybeste brønd. 

En længsel for at opdage hvem du i virkeligheden er bag alle de slør, der har lagt sig omkring din bevidsthed. 

 

Denne længsel er vejen hjem, og det er indgangen ind til at forså dit oprindelige selv, og den du er, når du ikke er alt det, som du i dit menneskeliv tror du er, eller ikke tror du er. Kan - eller ikke kan, Mener, eller ikke mener. 

Det er døren ind til selve din kerne af lys og sammenhæng til den energistruktur, der oprindeligt kom hertil og tog plads i din menneskekrop, og som stadig er dig, og altid vil være dig. 

 

Det er det sted i dig, der altid har været der, og du kan søge dette sted igennem længslen, eller igennem at dykke dybt ind i det sted i dig, som altid har føltes ens og uforandret. Den del af dig der aldrig bliver ældre og som aldrig ændres. 

Den del der ser igennem dine øjne, og som samtidig ser dig, imens du ser igennem dine øjne. 

Den del der observerer alt, hvad der sker i din indre- og din ydre verden. 

Den del der ikke dømmer og ikke har holdninger i forhold til, om noget er godt eller skidt

Den del der blot er iagttagende og observerende, og ser det som er. 

 

Denne del af dig selv ligger i dig - blidt kaldende på at blive opdaget og forenet. Du har muligheden for at vende hjem til denne del af dig selv, ved at følge din længsel, eller følge din indre del der aldrig ældes. 

 

Lyt til dens kald, og lad dig tage af dens kald, uanset hvordan kaldet mærkes for dig. 

 

En genforening til denne del, vil føre dig til nye bevidsthedsåbninger og indsigter af dig selv, og for din forståelse til sammenhængen i universet. 

Den vil vise dig livets åndedrag, og igennem dette åndedrag vil du forstå meningen med, at du bevæger dig på denne klode igen og igen. 

 

Vær ikke bange for at gå ind i dette, du støttes hele vejen. 

Det, du finder, er fuldstændig stilhed, da der ”intet er”, og samtidig er ”alt tilstede”

Det du finder er kærlighed, glæde og et indre lys, der åbner for opdagelsen og forløsningen af gamle traumer og følelsesmæssige lag, der ikke tjener dig længere. 

 

Kære ven tag vores hånd, og lad os følge dig på vej – kald på os, og gå så ind igennem åbningen, ind i dit indre, ind i din kerne, ind i dit lys.

 

I kærlighed og dyb respekt Kuthumi

bottom of page