top of page

Det siger folk 

På denne side kan du læse udtagelser fra klienter og deltagere fra kanaliseringsaftener og gruppeforløb.

Udtagelserne giver dig en mulighed for at se, hvad andre har fået ud af at få eksempelvis en kanalisering, en sjælsrejse eller at have været deltager i et gruppeforløb.

Fantastisk! Et meget intenst forløb, en spændende rejse i min personlige udvikling som har givet mig en større glæde og livskvalitet. Din coaching har været givende for mig.

Annsofi

Deltog på kursusforløb “kunsten at leve livet fra egen essens” 1. halvår 2016

Det har været et dejligt forløb, hvor jeg er blevet mere bevidst om mig selv.
Har kunne mærke at der er blevet arbejdet med mig og har oplevet alle “Tolv tegn” på guddommelig opvågning.
Glæder mig til næste forløb efter sommer.
Tusinde tak Grethe

Britt Randi

Deltog på kursusforløb “kunsten at leve livet fra egen essens” 1. halvår 2016

Tak for et energifyldt, komprimeret, lærende kursus

Karen

Deltog på kursusforløb “kunsten at leve livet fra egen essens” 1. halvår 2016

Vil sige dig tak for de fantastiske aftener jeg deltog i.
Jeg befinder mig på en skillevej – ingen tvivl om det og ingen tvivl om, at jeg er på vej væk fra det gamle negative, tvivlsomme og hårde liv. Men det er som om jeg har svært ved at “overgive” mig helt til det nye.


Jeg har været helt tryg, åben og modtagelig i gruppen, men synes det kniber når jeg er alene. Har fået rigtig meget ud af de guidede meditationer og de personlige beskeder. Nogle gange har jeg virkelig mærket energierne i rummet – en hel fantastisk oplevelse.

Alt i alt har jeg fået rigtig meget ud af min deltagelse i din gruppe. Mærker energierne som aldrig før, og øver mig i at holde fast i dem og troen når jeg går videre på egen hånd. Jeg har forandret mig – kan jeg mærke – tager udfordringerne som de komme (tidligere talte jeg hvis bare om at det var det jeg gjorde), er blevet bedre til at holde fokus på her og nu, er blevet bedre til at have tillid til at alt er til mit allerhøjeste  bedste.

Jette 50 år

Tilbagemelding efter kanaliseringer, sjælsrejser og deltagelse i gruppeforløb foråret 2015

Jeg har været så heldig at få lov til at være en del af en Kanaliserings ”øvegruppe” i det forløbne år! Vi er 5 deltagere på holdet, kompetent ledet af Grethe Tranberg, og det, at det er så lille en gruppe, giver en helt utrolig intensitet i rummet hver eneste gang, fordi vi efterhånden er så trygge ved hinanden, at alle eventuelle ”parader” falder! – så vi kan åbne og tage imod de gode budskaber!

For mit eget vedkommende har det været en forunderlig rejse! Jeg har altid troet på, at ”der er mere mellem himmel og jord, end man lige kan ta` at føle på”, men har gennem livet ikke kunnet finde noget konkret at støtte mig til.
Nu er jeg blevet bekendt med alle ENGLENE Og MESTRENE, som så villigt står til vores rådighed, hvis blot vi beder dem om det!

Jeg har været en person, der har haft svært ved åbne mig for noget større, for livet har lært mig kun at stole på mig selv, men den aften jeg fik at vide af Kuthumi under en kanalisering, at mit ”hjerte” havde åbnet sig så meget, at han nu kunne komme igennem til mig, ja, da kunne jeg næsten ”gå på vandet” af glæde!!!

Det har til tider været frustrerende undervejs i forløbet, for man flytter sig hele tiden, men DET HAR VÆRET DET HELE VÆRD! Så en stor og hjertelig tak til Grethe, som under hele ”rejsen” har været der som den ALTID rolige og MEGET kompetente og kærlige GUIDE!

Lissi 73 år

Tilbagemelding fra gruppeforløb 2015

Kort fortalt vil jeg sige at være en del af dit gruppeforløb, har betydet alt for mig. Dine evner  som medie er fantastiske. Det er meget flydende og levende. Man er opslugt fra A til Z på disse aftener.

Man udvikler sig utroligt meget som menneske og får meget større tilgang til det spirituelle. Her sker nogle ting som man aldrig troede var muligt.

Med dette vil jeg sige tusinde tak til dig Grethe for noget helt uvurderligt.

Susanne 63 år

Tilbagemelding fra et gruppeforløb i foråret 2015

Grete og hendes kontakt med englene har hjulpet mig til at bevare klarhed og holde fast i min intuition. Hun har en fantastisk kontakt.

Lotte 40 år

Tilbagemelding efter to kanaliseringer december 2014

Please reload

bottom of page