top of page

Lad dit lys stråle- Kanalisering fra Kryon

Hvis bare du vidste kære, hvor stor en forandring du skaber blot ved at betræde denne jord. Hvis blot du vidste, hvor meget lys og kærlighed du spreder blot ved at leve livet som menneske. 

Jeg vil lige nu, lige her, give dig en bredere og mere dyb forståelse af det du gør, når du lever på jorden, hvad det er for aftryk du sætter, for hver gang du fødes- og forlader denne jord.


For det, at du vælger at træde ind i jordens energi, løfter hele energiniveauet på jorden. Du tager, for hver gang du betræder jorden, viden med tilbage til os, indsigter med tilbage til os og forståelse med tilbage til os. Du er som en database, der indsamler og formidler viden videre til universets samlede ressource af energi.

Det, at du har valgt at arbejde på jorden, gør dig til et unikt væsen i universets samlede mængde af ”opgaver”. Vi arbejder på tværs af energi, og vi hjælper dig herfra, for du har valgt at frasige din viden til dit oprindelige ophav. På trods af at du kender de udfordringer og det energiniveau du skal til, vælger du gang på gang at vende tilbage til jorden, for du ved et sted helt inde i din sjæl, at du er nødt til dette, at du simpelthen ikke kan lade være, fordi det er en del af dig at påtage dig denne anderledes udfordring, at forsøge og hjælpe denne jord – som andre kloder videre ind i højere vibrerende energier.

Du har, ved dit valg om at være menneske på jorden, også valgt at adskille dig fra alt det, du ellers kender, dette for at forstå og udvikle jorden. Som energetisk individ har du været nødt til dette, og du har gjort det frivilligt og med glæde, for når du er her hos os, og ser den udvikling og proces som mennesker skaber, når du er ren energi uden afhængighed til kroppens energetiske tyngde, da ser du et andet syn, da ser du helheden, og du har forståelsen for hvorledes dit arbejde på jorden fra liv til liv, er med til at løfte jorden videre ind i den højfrekvens-energi, som bringer alle sjæle videre i det samlede univers. Vi løfter os alle, når du løfter jorden kære menneske, vi arbejder i fællesskab, også selv om du ikke er dig det bevidst, når du er på jorden.

Og nu sker der igen forandringer, for nu har mennesket skabt en ny tid. En ny energiindstrømning kommer til jorden nu! I har alle i fællesskab krydset den magiske linje, nu strømmer højere energetiske frekvenser ind, og nu påvirkes alle mennesker af disse energier, og på en helt anden måde, end tidligere, vil mennesket forstå, hvad det er, der sker omkring dem med disse nye energier, på en helt anden måde vil du, kære, blive i stand til at se dit formål på jorden, for du tager visdom med dig fra tidligere liv og fra os. Du bliver i større grad i stand til at kommunikere med den del af dig selv, der har plads blandt os, og som altid vil være her blandt os, uanset om du er på jorden eller ej. For du lever i et sjæls perspektiv, hvor du er i stand til at splitte dig op, det er en del af de energetiske muligheder, I har som mennesker, og denne forståelse vil langsomt strømme ind i menneskeheden en efter en, i takt med at bevidstheden løftes, og energierne bliver stærkere. For I får tilført energien lidt ad gangen, således at I som mennesker kan følge med. Jeres sjæl ved, hvad der sker men jeres menneskelige sind, og jeres kroppe har brug for tid til at forstå. Sker dette ikke i en takt hvor I får forståelsen ind lidt ad gangen, ville I miste overblikket og lande i en situation, hvor det hele blev rodet sammen.

I er mange utålmodige sjæle, fordi I ved, hvad der er i vente, I har prøvet det før og kender retningen, som kloden bevæger sig i. I ved, at der efter kærligheden, empatien og medmenneskeligheden kommer andre smukke oplevelser og endnu større udvikling på jorden, og det er derfor, at en del af jer higer efter at blive ved med at arbejde som menneske på jorden. I har set det før, og I ønsker at se og være en del af det igen, for det er så smukt, det der kommer til at ske, hvis I fortsætter, det ved I.

Kære du, dit arbejde på jorden bliver værdsat i så høj en grad, som du slet ikke helt forstår. Det er et af de allervigtigste områder, og det er også et af de allersværeste områder. For det, at være adskilt fra sit oprindelige ophav, sin oprindelige kilde, er svært. Det som du ved, når du er her, er så meget større, så meget lysere, fordi den energi du vibrerer i, når du ikke er menneske, er langt højere end jordens. Og du kan lige nu mærke, at denne nye energistrømning begynder at vinde genklang i dig, fordi du begynder at mærke ”hjem”, begynder at mærke os, og begynder at mærke den del af din sjæl, som er her hos os.

Smukke, skønne og arbejdsomme menneske på jorden, din tid på jorden er aldrig slut, det ved du, og det ved jeg, for det er en on-going proces, der fortsætter i det uendelige, som det har gjort før -og vil gøre igen. Måden som andre planeter har udviklet sig på, vil jorden også udvikle sig på, og andre planeter vil følge, det er en del af den kosmiske plan, og du er en del af den, min ven. Du er en langt større del, end du selv kan se fra dit jordiske perspektiv, og derfor fryder jeg mig ved, at kunne give dig denne information i dag. Denne information som skal indgyde dig mod og kærlighed, lys og lyst til at fortsætte. For selv om meget slemt sker i din verden, så vid, at det er forbigående, det er gammel energi, der forsøger at overleve den smukke lyse energi som strømmer ind til jorden og til menneskeheden. Og denne gamle energi vil gøre alt, hvad den kan, for at overleve, men det vil ikke ske, for du lyser min ven, du stråler, og dit lys vil overvinde og skræmme den gamle energi væk fra jordens midte. Og jordens kerne vil blive fri for tidligere energier, som var bundet i overlevelse, og ny energi vil vokse med dig og dit lys ind i nye dimensioner, ind i højere energier og højere energetiske baner af universets kraft, som vil føre lyset helt og fuldt ind i jordens midte og bringe menneskeheden ind i den uendelige cyklus af kærlighed, åbenbaring og lys, hjem til os, hjem til kernen, hjem til forståelsen, som vil samle endnu en klode i midten af det centrale lys, det centrale èt.

Kryon

bottom of page