Englekortoplæg

IMG_0765.jpg

Et kortoplæg - kombineret med kanaliserede informationer - åbner ind til en dybere forståelse i dig, om hvad de grundlæggende årsager er til, at du ønsker forandringer i dit liv. 

Din aktive involvering i sessionen gør dig i stand til at se muligheder og nye måder til at opnå den forandring, du ønsker. 

Når vi mennesker ønsker at skabe en forandring, tager de fleste af os udgangspunkt i de følelser og tanker, vi går og tumler med i hverdagen.  

Min oplevelse er, at hvis vi bevæger os ”om bag” disse hverdagsfølelser og tanker, så kommer vi ind til dybere lag af årsager til ønsket om en forandring. 

 

Når du får et englekortoplæg hos mig, vil vi derfor bruge det første stykke tid på, at du guides ind bag det emne, eller de følelser du kommer med. Dette gør vi, for at du får indsigt i, hvad der ligger bagved af oplevelser og dybere følelser skabt af disse oplevelser.  

De grundfølelser og årsager du kommer frem til, vil vi lægge et kortoplæg over. 

 

Når jeg lægger dine kort, vil jeg for hvert kort læse kortets betydning op. Dette åbner for, at energien kommer tilstede, og vi kan så derfra i fællesskab, åbne ind til nye lag og indsigter i dig.

 

For hvert enkelt kort vil jeg åbne for, at kanaliseringer kommer igennem fra den energi, som kortet repræsenterer for dig. Du vil blive en aktiv del af kortoplægget, da energien ønsker, at du deltager med spørgsmål og de indsigter, der åbner sig i dig undervejs.

Jo mere du deltager, jo dybere forståelse vil du få, i forhold til de forandringer du ønsker. 

 

Et kortoplæg består af mellem 7 og 9 kort, og hele sessionen varer imellem 3 og 3 ½ time. 

Introduktionspris april maj og juni 750 kr.

Normal pris 1.500 kr.