top of page

Om Grete Elfrida

Min intension er at hjælpe mennesker til at opnå mere frihed og glæde i deres liv, og få dem til at opdage og udleve deres fulde potentiale.

Jeg tror på, at vi alle er en den af helheden, og at alt hvad vi gør påvirker energien og dermed andre levende væsener samt vores smukke klode.

Jeg er overbevidst om, at vores formål med at være på kloden lige nu er at sprede kærlighed og medfølelse. Igennem dette vil lyset få mulighed for at kommer mere tilstede på kloden. 

Vi er alle en vigtig brik i universets helhed, og vi tjener alle et universelt højere formål.

Jeg tilbyder:

  • Kanalisering

  • Healing med engle og mestre

  • Kanaliserede nytids forløsende sjælsrejser

  • Healing med energi-sten

  • Meditationsaftener med engle og mestre

  • Salg af energi-sten

Jeg er uddannet lifecoach hos ID Academyi 2009, spirituel coach i 2010 og mindfullness instruktør i 2016 .

Ved behov tilbyder jeg en kombination imellem kanalisering og coaching, hvor jeg har engle og mestre med indenover den første del af coachingen. Denne kombination betyder, at du får hjælp til meget hurtigt at finde ind til sagens kerne, da englene formår at få sat fokus og lys på det reelle problem, som vi som mennesker ikke altid selv kan se.

Under min uddannelse til coach begyndte min interesse at vækkes for universets engle og mestre, og igennem indre personlige oplevelser fik jeg inspiration og vejledning fra universet om, hvilken vej jeg skulle gå, og hvad jeg kunne gøre her på jorden for at skabe mere lys og kærlighed. Dette var startsskuddet til, at jeg tog uddannelser hos Den gyldne sol i kanalisering, healing og nytids forløsende sjælsrejser.

I starten af 2018 tog jeg et kursus i at kode sten og blev af universet vejledt i, at jeg skulle kombinere kanaliseringen med kodning af sten.

Når jeg kigger tilbage på mit liv, kan jeg se, at jeg altid har haft englene i mit liv. Jeg har lært at bruger dem som inspirationskilde og vejledning, og de hjælper mig med fortsat at udvikle mig som menneske. Det har været en smuk ændring i mit liv at åbne døren og bevidst invitere engle og mestre ind i mit liv, og det har fyldt mit liv med så meget forståelse af, hvorfor vi er her på kloden, og at vi er forbundet i et smukt og lysende netværk af kærlighed..

Jeg håber, at jeg med kanalisering til andre kan give denne dybe kærlighed og disse indsigter videre, og at jeg på den måde kan være med til at åbne hjerter og sprede lys på kloden.

bottom of page