top of page

På rejse med sjælen  
Kom i dybere kontakt med dit autentiske jeg

spacex-TV2gg2kZD1o-unsplash.jpg

På dette forløb over 6 gange kommer du til at dykke

dybt ned i din eksistens og oplev transformative rejser gennem energetiske portaler fyldt med visdom og indsigt.

Gennem Stargatens- og pyramidernes kraftfulde energi guides du ind i en verden af dybe indre rejser, hvor du får mulighed for at udforske, frigøre og berige din sjæl og dit menneskelige væsen.

Se datoer for opstart i bunden af denne side.

På de energetiske rejser åbner du dig for healing, forløser energetiske blokeringer og henter visdom og indsigter, som hjælper dig til at leve mere autentisk og i overensstemmelse med dit højeste selv.

 

Din bevidsthed vil tage dig til forskellige liv, hvor relationer, situationer og handlinger bliver undersøgt og forstået. Ved at dykke ned i disse liv frigør du energetiske bindinger, slipper tunge oplevelser og åbner dig for dyb tilgivelse.

 

Du vil også rejse til dit universelle ophav og se alle dine liv fra et større perspektiv. Her vil du få indblik i dine livsopgaver, hvilket skaber en dybere forståelse af dit nuværende liv.

Aftenenerne vil bestå af:

  • to længere meditative rejser,  hvor engle og mestre kommer tilstede og arbejder med hver enkelt i form af det kanaliserede ord og energiens nærvær

  • personlige beskeder til alle

  • deling af egne oplevelser i gruppen, hvor jeg igennem kanaliseret coaching vil åbne for en dybere forståelse af, hvad som er sket under meditationerne.

 

Gennem disse indre rejser udforsker og udvider du din forståelse af din eksistens og din plads i universet. Det er en rejse af opdagelse, forløsning og indsigt, der transformerer dig på sjælsplan.

 

Opstart:

torsdagshold - 17. september 2024

mandagshold - 20 januar 2025

 

Pris 2.550 for alle 6 gange.

 

Tag skridtet mod en dybere forståelse af dig selv og din plads i universet. Tilmeld dig nu og påbegynd din rejse mod transformation og indsigt. 

Kommende forløb

bottom of page